Resultaat 31 - 40 (van 146)

• Tarieven per januari 2019

23 november 2018

Vanaf 2019 gelden nieuwe tarieven voor onze diensten. Door verhoging van de btw van 6% naar 9% en door prijsindexering worden de tarieven van de abonnementen verhoogd. Voor digitale abonnementen gelden landelijk vastgestelde tarieven.

Bekijk details van Tarieven per januari 2019

• Bibliotheek Oosterschelde start Boekverkoop op 6 december

20 november 2018

Vanaf 6 december start bij veel vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde een Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Een mooie gelegenheid om een wintervoorraad aan te leggen.

Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde start Boekverkoop op 6 december

• Openingstijden feestdagen Bibliotheek Oosterschelde

13 november 2018

In verband met de komende feestdagen hebben alle vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde, indien van toepassing, gewijzigde openingstijden op:

Bekijk details van Openingstijden feestdagen Bibliotheek Oosterschelde

• Cursus van de maand

2 november 2018

De cursus van de maand november: Thaise massage. De traditionele Thaise massage is dé manier om lichaam en geest in balans te brengen. Het is een van de oudste geneeswijzen ter wereld, die al zo’n 2.500 jaar wordt toegepast. In deze cursus leer je zelf op eenvoudige wijze een Thaise massage uitvoeren. Ook bekijken we wat zo’n massage precies inhoudt en welke banen op het lichaam van belang zijn.

Bekijk details van Cursus van de maand

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

30 oktober 2018

Lees onze nieuwsbrief van november; met een cadeau voor onze leden en leuke activiteiten rondom voeding, beweging en leefstijl.

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Voeding centraal thema Nederland Leest 2018

29 oktober 2018

Het boek Je bent wat je leest staat in het middelpunt tijdens ‘Nederland Leest’ 2018 (1 t/m 30 november). Vanaf 1 november kunnen bibliotheekleden dit boek gratis afhalen in de vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde, zolang de voorraad strekt. Het thema van Nederland Leest 2018 is voeding.

Bekijk details van Voeding centraal thema Nederland Leest 2018

• Bibliotheek Zierikzee 5 jaar in Campus Cultura

5 oktober 2018

Feestelijke jubileumdriedaagse vol activiteiten in Bibliotheek Zierikzee. De Bibliotheek Zierikzee zit al 5 jaar in de Campus Cultura. Om dit te vieren start op woensdag 31 oktober een feestelijke driedaagse.

Bekijk details van Bibliotheek Zierikzee 5 jaar in Campus Cultura

• Cursus van de maand

28 september 2018

De cursus van de maand september: Je lichaam liegt nooit

Bekijk details van Cursus van de maand

• ‘AVG-proof’ je gereserveerde boek ophalen

28 september 2018

In verband met de nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) privacywetgeving mogen we als Bibliotheek de gereserveerde boeken niet meer op achternaam van de Bibliotheekleden in de kast zetten.

Bekijk details van ‘AVG-proof’ je gereserveerde boek ophalen

• Nieuwsbrief september Taalhuis Oosterschelde

21 september 2018

In de Oosterschelderegio wordt steeds meer samengewerkt binnen de Taal(huis)netwerken. Steeds meer vindplaatsen sluiten aan, professionals en vrijwilligers blijven trainingen volgen en nieuwe taalactiviteiten worden opgezet en uitgerold. Sinds de pilot in 2017 van het Taalhuis Oosterschelde timmert de regio hard aan de weg! Inmiddels wordt in de gehele Oosterschelderegio gewerkt met Taal(huis)netwerken. In de Bevelandse gemeenten, Schouwen-Duiveland en sinds een aantal maanden ook in Tholen.

Bekijk details van Nieuwsbrief september Taalhuis Oosterschelde