Resultaat 31 - 40 (van 123)

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

28 mei 2018

Lees onze nieuwsbrief van juni; met de VakantieBieb, Boekverkoop, Ledenactie, de Zeeuwse Bibliotheken-app en nog veel meer!

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Spannende Boeken Weken in de bieb

25 mei 2018

Dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Je vakantie begint met boeken! En dus is de Bibliotheek de eerste bestemming om een flinke stapel thrillers mee te nemen. Die extra bagagekosten neem je dan maar voor lief!

Bekijk details van Spannende Boeken Weken in de bieb

• Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht

25 mei 2018

Op 25 mei gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Dit is een nieuwe Europese privacywet die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangt. De wet was aan vernieuwing toe, omdat de technologische mogelijkheden en het (online) dataverkeer enorm zijn toegenomen. Doel van de wet is het vergroten van de privacy van personen. Dus ook die van jou!

Bekijk details van Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht

• Bekijk onze nieuwsbrief van de maand mei

1 mei 2018

Lees onze nieuwsbrief van april; met veel leuke activiteiten en voordelen voor jong en oud. Bekijk ook ons nieuwe activiteiten aanbod.

Bekijk details van Bekijk onze nieuwsbrief van de maand mei

• Maak iemand ook lid van de bieb en ontvang allebei twee kado's!

16 april 2018

Het enige wat je hoeft te doen is buren, familieleden, vrienden of kennissen ook lid maken van de Bibliotheek Oosterschelde. Dan ontvangen jullie allebei een Zeeuwse mok met Zeeuwse bonbons én een tegoedbon t.w.v. €10 voor een activiteit naar keuze uit onze agenda.

Bekijk details van Maak iemand ook lid van de bieb en ontvang allebei twee kado's!

• Twee Zeeuwse Voorleeskampioenen 2018

13 april 2018

De Zeeuwse Bibliotheken doen mee aan twee landelijke voorleeswedstrijden: de Nationale Voorleeswedstrijd (voor leerlingen uit groep 7 en 8) en de Pabo Voorleeswedstrijd voor studenten.

Bekijk details van Twee Zeeuwse Voorleeskampioenen 2018

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

3 april 2018

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Bibliotheek Heinkenszand start met Taalcafé

26 maart 2018

De Bibliotheek Oosterschelde is, in samenwerking met Taalclub Borsele, een Taalcafé in de Bibliotheek Heinkenszand gestart. Het Taalcafé is een goede plek om te oefenen met de Nederlandse taal en nieuwe mensen te leren kennen. Ook is het een plek waar je ervaringen kunt delen. Het Taalcafé is elke donderdag open van 14.00 – 15.30 uur.

Bekijk details van Bibliotheek Heinkenszand start met Taalcafé

• Opening nieuw Leespunt Hansweert

16 maart 2018

De Bibliotheek Oosterschelde opent 22 maart een nieuw Leespunt in brede school De Kolk aan Eendracht 1d te Hansweert. De oude locatie in Marie-Oord is inmiddels gesloten.

Bekijk details van Opening nieuw Leespunt Hansweert

• Boekenweek in de bieb

12 maart 2018

Bij de Bibliotheek Oosterschelde staat tijdens de Boekenweek (10 t/m 18 maart) in het teken van het thema ‘Natuur’. Alle bezoekers ontvangen een kaart van growingpaper. Hiermee kun je zelf een veldboeket kweken. In diverse vestigingen zijn er literaire landkaarten. Op deze uitvouwbare kaart is ons land prachtig vormgegeven in tekst. De twaalf provincies zijn opgetekend uit boekfragmenten die een natuurlandschap omschrijven.

Bekijk details van Boekenweek in de bieb