Resultaat 31 - 40 (van 191)

 • Vacature bij de Bibliotheek

  14 november 2019

  Wij zijn op zoek naar een Bibliotheekmedewerker voor de vestiging Goes.

  Bekijk details van Vacature bij de Bibliotheek

 • 2 december start Boekverkoop

  11 november 2019

  Van maandag 2 december tot en met zaterdag 21 december is er bij veel vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde een Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Een mooie gelegenheid om een wintervoorraad aan te leggen.

  Bekijk details van 2 december start Boekverkoop

 • Bekijk de nieuwsbrief van november

  29 oktober 2019

  Lees onze nieuwsbrief van november met de volgende onderwerpen: Gratis boek van Jan Wolkers, diverse lezingen, 50+ bijeenkomst, veel leuke workshops voor kids, handwerkcafé, werken met de digitale overheid, werkzoekenden en workshop Belastingdienst.

  Bekijk details van Bekijk de nieuwsbrief van november

 • Bekijk de nieuwsbrief van november

  29 oktober 2019

  Lees onze nieuwsbrief van november met de volgende onderwerpen: Gratis boek van Jan Wolkers, diverse lezingen, 50+ bijeenkomst, veel leuke workshops voor kids, handwerkcafé, werken met de digitale overheid, werkzoekenden en workshop Belastingdienst.

  Bekijk details van Bekijk de nieuwsbrief van november

 • Nederland Leest natuurverhalen van Jan Wolkers

  22 oktober 2019

  In november duikt Bibliotheek Oosterschelde tijdens de jaarlijkse themamaand Nederland Leest in duurzaamheid. Het boek Winterbloei van Jan Wolkers staat centraal. Vanaf 1 november kunnen bibliotheekleden én bezoekers dit boek gratis afhalen in de vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde, zolang de voorraad strekt.

  Bekijk details van Nederland Leest natuurverhalen van Jan Wolkers

 • Vacature leesconsulent

  10 oktober 2019

  Breng jij je liefde voor lezen over op kinderen en hun ouders? Reageer dan op onze vacature.

  Bekijk details van Vacature leesconsulent

 • Gratis Boekenpakket voor scholen

  8 oktober 2019

  Tijdens de Kinderboekenweek krijgen 75 geselecteerde scholen door heel Nederland hun eerste BoekenBoost: 20 gratis boeken met de titels van de Kinderboekenweek. Het doel van BoekenBoost is het leesplezier van de schoolgaande jeugd een positieve ‘boost’ te geven door te zorgen voor extra boeken die uitnodigen tot (meer) lezen. Maar liefst 10 scholen op Schouwen-Duiveland mogen meedoen met de Boekenboost en krijgen de komende 3 jaar elke Kinderboekenweek een gratis pakket boeken op school bezorgd....

  Bekijk details van Gratis Boekenpakket voor scholen

 • Studiekringen 50-plus

  4 oktober 2019

  Een studiekring is een vaste groep van 10 tot 15 vijftig-plussers, die met regelmaat bij elkaar komt. Laat u overigens niet afschrikken door het woord studie. De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van uw sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit te kijken.

  Bekijk details van Studiekringen 50-plus

 • Bekijk de nieuwsbrief van oktober

  27 september 2019

  Lees onze nieuwsbrief van okt: Govert Schilling, astronauten, sterrenstelsels, 2 kindervoorstellingen, lezing over de RAF tijdens de Slag om de Schelde en bijeenkomsten werkzoekenden.

  Bekijk details van Bekijk de nieuwsbrief van oktober

 • Bibliotheek Bruinisse opent op nieuwe locatie Kerkplein 8

  22 september 2019

  Op dinsdag 1 oktober heropent Bibliotheek Bruinisse aan Kerkplein 8 haar deuren met een officieel programma. De nieuwe openingstijden worden dinsdag van 18.30-20.00 uur, woensdag van 10.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur en vrijdag van 13.00-16.00 uur.

  Bekijk details van Bibliotheek Bruinisse opent op nieuwe locatie Kerkplein 8