Digitale tijdschriften verhuizen

Gepubliceerd op: 27 februari 2023 09:09

De digitale tijdschriften gaan verhuizen. De app TijdschriftenBieb werd gemaakt om te testen of er belangstelling was om tijdschriften digitaal te lezen. Omdat hier veel interesse voor bleek te zijn, wordt het aanbod van digitale tijdschriften toegevoegd aan de online Bibliotheek. Het gevolg daarvan is dat de Tijdschriftenbieb-app op 6 maart verdwijnt. Je kunt het digitale aanbod van tijdschriften dan terugvinden in de online Bibliotheek-app.

De 23 titels die nu in de TijdschriftenBieb zitten, verhuizen allemaal mee naar de online Bibliotheek en in maart komen ook de eerste jeugdtijdschriften, Tina en ZoZitDat in de online collectie. Voor alle tijdschriften geldt dat de v√≥√≥rlaatste editie wordt toegevoegd aan onze collectie. Als je op 6 maart of daarna de TijdschriftenBieb-app opent, tref je een lege applicatie aan.

Tijdschriften blijven in de bieb beschikbaar!
Aan het lenen en lezen van tijdschriften in onze bibliotheken verandert niets. Je vindt in jouw bibliotheek nog steeds je favoriete tijdschriften terug, die je met je bibliotheekpas kunt lenen.

Veel gestelde vragen TijdschriftenBieb

Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zijn elke maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur bereikbaar op 0113 562626.
Vanaf 12.00 uur kan er rechtstreeks met de vestigingen gebeld worden tijdens openingstijden.

Kun je onze telefonische klantenservice niet bereiken, neem dan contact op met onze online klantenservice via Facebook messenger, bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Download de online Bibliotheek-app