Vrijwillige medewerkers

Vind je het leuk om anderen te helpen? Heb je hart voor de Bibliotheek? Word vrijwillige medewerker bij Bibliotheek Oosterschelde. Er is altijd ruimte voor nieuwe enthousiaste vrijwillige medewerkers. Kijk op deze pagina voor de verschillende vacatures.

Soorten vrijwilligerswerk:

Soorten vrijwilligerswerk

Binnen onze organisatie zijn er diverse vrijwillige functies. Veel vrijwillige medewerkers bieden ondersteuning in de vestigingen. Maar je kunt ook helpen bij activiteiten voor kinderen, zoals bijvoorbeeld de Boekfiets & Taalvisite. Of bij het geven van Taal- en computercursussen, zoals Digisterker en Oefenen.nl. Ook de Bibliotheek aan huis draait dankzij de inzet van vrijwillige medewerkers.

Wat bieden wij

Wij bieden onze vrijwillige medewerkers onder andere:

• Een gratis Bibliotheeklidmaatschap
• Reiskostenvergoeding
• Een eindejaarsgeschenk
• 4x per jaar een digitale nieuwsbrief
 

Digitale vaardigheden

Als vrijwilliger Digitale Vaardigheden ondersteun je mensen bij het onder de knie krijgen van digitale basisvaardigheden. Je geeft zelf les of ondersteunt de docent bij het beantwoorden van vragen en het aanleren van digitale vaardigheden op verschillende apparaten.

Lees meer

Taalvrijwilliger

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Lees meer


Interesse in bovenstaande functies?

Vul dan één van onderstaande formulieren in: