Vacatures

Over ons

Hier vind je alle openstaande vacatures binnen Bibliotheek Oosterschelde.
Zowel reguliere als vrijwillige functies.

Vrijwillige bibliotheekmedewerker 's-Gravenpolder

Bibliotheek Oosterschelde is per direct op zoek naar een vrijwillige Bibliotheekmedewerker voor de vestiging ‘s-Gravenpolder voor minimaal één dagdeel per week. Wil jij graag het aanspreekpunt zijn in onze bibliotheek en mensen wegwijs helpen? Dan zoeken we jou!

Lees meer

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Burgh-Haamstede

Wij zijn op zoek naar een vrijwillige Bibliotheekmedewerker voor de vestiging Burgh-Haamstede voor minimaal één dagdeel per week. Wil jij graag het aanspreekpunt zijn in onze bibliotheek en mensen wegwijs helpen? Dan zoeken we jou!

Lees meer

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Sint-Maartensdijk

Wij zijn op zoek naar vrijwillige Bibliotheekmedewerkers voor de nieuwe vestiging Sint-Maartensdijk voor minimaal één dagdeel per week. De vestiging komt in de Brede school Smerdiek en gaat naar verwachting in het voorjaar open.

Lees meer

Vrijwillige bibliotheekmedewerker Bruinisse

Wij zijn per direct op zoek naar een Vrijwillige Bibliotheekmedewerker voor de vestiging Bruinisse voor minimaal één dagdeel per week. Je bent het aanspreekpunt voor bezoekers en beantwoordt vragen. Je maakt gebruikers wegwijs in de Bibliotheek en zorgt voor een goede presentatie van de collectie.

Lees meer

VoorleesExpress vrijwilliger

Wil jij kind(eren) en ouders graag helpen bij het stimuleren van hun taalontwikkeling? Ben jij creatief, oplossingsgericht, ruimdenkend en empathisch? Beheers je de Nederlandse taal goed en houd je van boeken en lezen? Aarzel niet en meld je aan voor de VoorleesExpress.

Lees meer

Boekfiets vrijwilliger

Houd jij van voorlezen? Vind je het leuk om lees- en taalplezier te stimuleren bij kinderen en hun ouders? Word dan vrijwilliger bij de Boekfiets in de gemeente Goes!

Lees meer

Taalvrijwilliger

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Lees meer

Interesse in bovenstaande vrijwillige functies? Vul één van onderstaande formulieren in: