Vacatures

Over ons

Hier vind je alle openstaande vacatures binnen Bibliotheek Oosterschelde.
Zowel reguliere als vrijwillige functies.


Voorlezen voor ouderen

Als vrijwillig medewerker (VM) Voorlezen voor ouderen ontvang je de deelnemers/bezoekers, lees je voor en bied je ondersteuning tijdens deze activiteit die plaatsvindt in de Bibliotheek of op locatie. De functie is vanaf juli 2021 in Kruiningen, 1x per maand op donderdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. We zoeken ook iemand voor Goes op vrijdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur.

Lees meer

Taalvisite

Op dit moment zijn we actief op zoek naar vrijwilligers voor Taalvisite. Bij Taalvisite helpen enthousiaste taalvisitevrijwilligers kinderen en hun ouders om taalachterstand te verkleinen. De betrokkenheid van deze taalvisitevrijwilligers maakt van Taalvisite een groot succes!

Lees meer

Leespunt

Kom jij het leespunt versterken? Je verzorgt als gastvrouw of -heer onder andere de uitleen en inname van boeken, je reserveert boeken voor klanten, je helpt kinderen het juiste boek te vinden, je maakt de kinderen wegwijs in het leespunt en je zorgt voor een goede presentatie van de collectie.

Lees meer

Gastvrouw/heer op één van onze vestigingen

Als gastvrouw of -heer verwelkom je bezoekers en beantwoordt hun vragen, je maakt ze wegwijs in de Bibliotheek, je zorgt voor de goede presentatie van de collectie en je draagt zorg voor de juiste werking van de Bibliotheekvoorzieningen. Wij werven momenteel voor locaties op Tholen.

Lees meer

Taaldocent

Vind je het leuk om een groepje anderstaligen te begeleiden tijdens een informele taalles. De taallessen worden 1 maal per week gegeven aan ouders van kinderen op een basisschool. Je krijgt uiteraard de nodige ondersteuning om goed voorbereid te werk te gaan.

Lees meer

Taalvrijwilliger

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Lees meer


Interesse in vrijwilligerswerk of in bovenstaande functies?

Vul dan één van onderstaande formulieren in:


Open sollicitatie

Indien je een open sollicitatie wilt schrijven, dan kun je jouw CV en motivatie sturen naar pz@bibliotheekoosterschelde.nl