Vacatures

Over ons

Hier vind je alle openstaande vacatures binnen Bibliotheek Oosterschelde.
Zowel reguliere als vrijwillige functies.

Leesconsulent

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leesconsulent voor christelijk en reformatorisch primair onderwijs en kinderopvang in de gemeente Schouwen-Duiveland. Voor 11 uur per week, ter vervanging van een collega met zwangerschapsverlof.

Lees meer

Maatschappelijke stage

Ben jij middelbare scholier, nieuwsgierig naar werken in de Bibliotheek en op zoek naar een maatschappelijke stage? Bij de Bibliotheek Oosterschelde ben je welkom!

Lees meer


Digitale vaardigheden

Als vrijwilliger Digitale Vaardigheden ondersteun je mensen bij het onder de knie krijgen van digitale basisvaardigheden. Je geeft zelf les of ondersteunt de docent bij het beantwoorden van vragen en het aanleren van digitale vaardigheden op verschillende apparaten.

Lees meer

Taalvrijwilliger

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Lees meer

Taalvisite

Op dit moment zijn we actief op zoek naar vrijwilligers voor Taalvisite. Bij Taalvisite helpen enthousiaste taalvisitevrijwilligers kinderen en hun ouders om taalachterstand te verkleinen. De betrokkenheid van deze taalvisitevrijwilligers maakt van Taalvisite een groot succes!

Lees meer

Vrijwilliger technisch/digitaal

Als vrijwilliger technisch/digitaal ga je op diverse vragen in van medewerkers in ons hele werkgebied. Het gaat hierbij om technische en digitale klusjes, zoals scanners, bonnenprinters en bezoekerstellers repareren. Een afwisselende functie met veel uitdagingen.

Lees meer


Interesse in bovenstaande functies?

Vul dan één van onderstaande formulieren in: