Vacatures

Over ons

Hier vind je alle openstaande vacatures binnen Bibliotheek Oosterschelde.
Zowel reguliere als vrijwillige functies.

Medewerker publieke dienstverlening

Heb je een open manier van denken en een gastvrij karakter? Wil jij een baan die iedere dag anders is en word je blij van werken in een maatschappelijke omgeving? Dan ben jij 1 van de 3 nieuwe collega's die we zoeken!

Lees meer

Bibliotheekmedewerker (flexibele basis)

Heb je een open manier van denken en een gastvrij karakter? Wil jij een baan die iedere dag anders is en word je blij van werken in een maatschappelijke omgeving? Dan ben jij de collega die we zoeken! Wij zijn per direct op zoek naar flexibele Bibliotheekmedewerker; een 0-uren functie met wisselende werktijden en - locaties.

Lees meer

Medewerker (Digi)Taalhuis en Digitale inclusie Tholen

Help mee de zelfredzaamheid op het digitale vlak van inwoners van Tholen te vergroten door het verstrekken van informatie en het verzorgen van activiteiten. We zijn op zoek naar een verbinder voor 21 uur per week.

Lees meer

Projectmedewerker maatschappelijke bibliotheek

Ben jij een veelzijdige verbinder? Wil jij iets betekenen voor je medemens en word je blij van werken in een maatschappelijke omgeving. Dan ben jij de collega die we zoeken voor 28 uur per week.

Lees meer

Coördinator vrijwillige medewerkers

Voor 10 uur per week draagt jij bij aan de voorbereiding van het vrijwilligersbeleid en de uitvoering hiervan. Hierbij liggen de focuspunten op verbinding en oplossingsgerichtheid.

Lees meer

Taalvrijwilliger

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Lees meer

Interesse in bovenstaande vrijwillige functies? Vul één van onderstaande formulieren in: