Vacatures

Over ons

Hier vind je alle openstaande vacatures binnen Bibliotheek Oosterschelde.
Zowel reguliere als vrijwillige functies.

Voorlezen voor ouderen

Als vrijwillig medewerker (VM) Voorlezen voor ouderen ontvang je de deelnemers/bezoekers, lees je voor en bied je ondersteuning tijdens deze activiteit die plaatsvindt in de Bibliotheek of op locatie. We zoeken iemand voor Yerseke voor 1 vrijdagmiddag in de maand van 13.30 tot 15.30.

Lees meer

VoorleesExpress

Ben je gek op kinderen én op taal? Houd je van voorlezen en draag je graag bij aan de taalontwikkeling van kinderen? Ga dan aan de slag als vrijwilliger bij de VoorleesExpress in de gemeente Goes of Schouwen-Duiveland.

Lees meer

Digitale vaardigheden

Als vrijwilliger Digitale Vaardigheden ondersteun je mensen bij het onder de knie krijgen van digitale basisvaardigheden. Je geeft zelf les of ondersteunt de docent bij het beantwoorden van vragen en het aanleren van digitale vaardigheden op verschillende apparaten.

Lees meer

Taalvrijwilliger

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Lees meer

Interesse in bovenstaande functies?

Vul dan één van onderstaande formulieren in: