Vacatures

Over ons

Hier vind je alle openstaande vacatures binnen Bibliotheek Oosterschelde.
Zowel reguliere als vrijwillige functies.

Medewerker (Digi)Taalhuis Oosterschelde

Werk je graag oplossingsgericht en ben jij een echte verbinder? Houd je van het werken met mensen met verschillende culturele achtergronden? Houd jij van het werken in een dynamische omgeving? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Lees meer

Leesconsulent primair onderwijs

Wil jij een structurele bijdrage leveren aan leesbevordering en leesplezier voor kinderen? Hou je van resultaatgericht werken en denk je in kansen? Houd je van afwisselend werk op verschillende locaties? Dan komen we graag met jou in contact! Reageer op deze mooie vacature voor 24-32 uur per week.

Lees meer

Bibliotheekmedewerker (flexibele basis)

Heb je een open manier van denken en een gastvrij karakter? Wil jij een baan die iedere dag anders is en word je blij van werken in een maatschappelijke omgeving? Dan ben jij de collega die we zoeken! Wij zijn per direct op zoek naar flexibele Bibliotheekmedewerker; een 0-uren functie met wisselende werktijden en - locaties.

Lees meer

Taalvrijwilliger

Als taalvrijwilliger kun je het verschil maken in iemands leven. Vind je het leuk om met taal en mensen te werken? Beschik je over inlevingsvermogen, geduld en flexibiliteit? Beheers je de Nederlandse taal goed? Dan is dit misschien wel iets voor jou!

Lees meer

Boekfiets vrijwilliger

Houd jij van voorlezen? Vind je het leuk om lees- en taalplezier te stimuleren bij kinderen en hun ouders? Word dan vrijwilliger bij de Boekfiets!

Lees meer

Interesse in bovenstaande vrijwillige functies? Vul één van onderstaande formulieren in: