Vestigingen en openingstijden

Weergaveopties:

 • Leespunt Wolphaartsdijk Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in Brede school Het Samenspel. Dit Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Goes kunnen komen. Je kunt hier gereserveerde materialen ophalen en inleveren. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

 • Leespunt Wilhelminadorp Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in OBS Stamperiusschool. Dit Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de Bibliotheek in Goes kunnen komen. Je kunt hier gereserveerde materialen ophalen en inleveren. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

 • Leespunt Ovezande Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in Basisschool De Zandplaat. Het Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de Bibliotheek in Heinkenszand of ’s-Gravenpolder kunnen komen. Je kunt hier gereserveerde materialen ophalen en inleveren. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

 • Leespunt Oudelande Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in het gebouw van Kindcentrum de Schakel. Het Leespunt richt zich op kinderen, maar is ook voor mensen die niet naar de Bibliotheek in Heinkenszand of ’s Gravenpolder kunnen komen. Je kunt hier gereserveerde materialen ophalen en inleveren. Gereserveerde materialen worden in de even weken geleverd. Dankzij de zelfservice kun je terecht wanneer de school geopend is. Voor vragen of hulp is er in de even weken op maandag tussen 14.00 – 15.00 een medewerker van de bibliotheek...

 • Leespunt Lewedorp Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in Basisschool De Leeuwerik. Het Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de Bibliotheek in Heinkenszand of ’s-Gravenpolder kunnen komen. Je kunt hier gereserveerde materialen ophalen en inleveren. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

 • Leespunt Hansweert Bekijk details

  Het Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de Bibliotheek in Kruiningen kunnen komen. Je kunt hier gereserveerde materialen ophalen en inleveren. Het leespunt is gevestigd in de brede school de Kolk.

 • Leespunt 's-Heerenhoek Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in de recreatieruimte van SVRZ Theresiahof. Het Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de Bibliotheek in Heinkenszand of ’s-Gravenpolder kunnen komen. Je kunt hier gereserveerde materialen ophalen en inleveren.

 • Leespunt 's-Heer Hendrikskinderen Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in basisschool CBS De Poeljeugd. Dit Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de Bibliotheek in Goes kunnen komen. Je kunt hier gereserveerde materialen ophalen en inleveren.

 • Leespunt 's-Heer Arendskerke Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in Basisschool Schengehof. Dit Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de Bibliotheek in Goes of Heinkenszand kunnen komen. Je kunt hier gereserveerde materialen ophalen en inleveren. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

 • Bieb in de buurt Yerseke Bekijk details

  Bieb in de buurt Yerseke is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in Zorgcentrum Ter Weel, locatie Moerzicht.

 • Bieb in de buurt Sint-Maartensdijk Bekijk details

  Bieb in de buurt Sint-Maartensdijk is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde. De bieb is gevestigd in de recreatieruimte van Woonzorgcentrum Maartenshof te Sint-Maartensdijk. Het is mogelijk om op een (internet)computer te werken. Er is geen mogelijkheid tot het printen van documenten.

 • Bieb in de buurt Sint Philipsland Bekijk details

  Bieb in de Buurt Sint Philipsland is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in dorpshuis De Wimpel. Het is mogelijk om op een (internet)computer te werken. Er is geen mogelijkheid tot het printen van documenten.

 • Bieb in de buurt Rilland Bekijk details

  Bieb in de buurt Rilland is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde. De bieb is gevestigd in Zorgcentrum Ter Weel, locatie Vliedberg.

 • Bieb in de buurt Oud-Vossemeer Bekijk details

  Bieb in de buurt Oud-Vossemeer is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde. De bieb is gevestigd in dorpshuis de Vossenkuil. Het is mogelijk om op een (internet)computer te werken. Er is geen mogelijkheid tot het printen van documenten.

 • Bieb in de buurt Krabbendijke Bekijk details

  Bieb in de buurt Krabbendijke is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in Zorgcentrum Ter Weel.

 • Bibliotheek Zierikzee Bekijk details

  Bibliotheek Zierikzee is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

 • Bibliotheek Wemeldinge Bekijk details

  Bibliotheek Wemeldinge is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in Dorpshuis de Wemel.

 • Bibliotheek Tholen Bekijk details

  Bibliotheek Tholen is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in de Brede School in Tholen. Het is mogelijk om op een (internet)computer te werken en je kunt ook documenten printen.

 • Bibliotheek Sint Annaland Bekijk details

  Bibliotheek Sint Annaland is onderdeel van de Sichting Bibliotheek Oosterschelde. De bibliotheek bevindt zich in de brede school.

 • Bibliotheek Kruiningen Bekijk details

  Bibliotheek Kruiningen is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde. Hier is ook een postnl punt: pakketten ophalen, (wereldwijd) versturen, retour sturen en aangetekende pakketten versturen.

 • Bibliotheek Kapelle Bekijk details

  Bibliotheek Kapelle is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde. De Bibliotheek is gevestigd in brede school Het Saamdeel.

 • Bibliotheek Heinkenszand Bekijk details

  De Bibliotheek in Heinkenszand is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

 • Bibliotheek Goes Bekijk details

  De Bibliotheek beschikt, naast duizenden romans, over vele informatieve boeken die de meest uiteenlopende onderwerpen behandelen. Er is een collectie DVD's en bladmuziek aanwezig. Er zijn diverse leesruimtes waar kranten en tijdschriften geraadpleegd kunnen worden, je kunt ook gratis gebruik maken van internet. Er is een werkplaats en een podium en er zijn diverse werkplekken (deze kunnen niet gereserveerd worden). Ook is er een cursusruimte die wél gereserveerd kan worden via horeca@bibliotheekoosterschelde.nl Daarnaast...

 • Bibliotheek Burgh-Haamstede Bekijk details

  Bibliotheek te Burgh-Haamstede. De bibliotheek is onderdeel van Stichting de Bibliotheek Oosterschelde.

 • Bibliotheek Bruinisse Bekijk details

  Bibliotheek Bruinisse is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

 • Bibliotheek 's-Gravenpolder Bekijk details

  Bibliotheek 's-Gravenpolder is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

 • AfhaalBieb Waarde Bekijk details

  Het afhaalpunt van Bibliotheek Oosterschelde is gevestigd in Kapsalon Parkzicht.

 • AfhaalBieb Stavenisse Bekijk details

  AfhaalBieb Stavenisse is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in MCD supermarkt.

 • AfhaalBieb Sint Annaland Jumbo Bekijk details

  AfhaalBieb Sint Annaland Jumbo is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in Jumbo supermarkt Bert Slingerland Sint Annaland

 • AfhaalBieb Scherpenisse Bekijk details

  AfhaalBieb Scherpenisse is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in benzinestation Texaco.

 • AfhaalBieb Poortvliet Bekijk details

  Bieb in de buurt Poortvliet is onderdeel van Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in de Attent Supermarkt - Jansen.

 • AfhaalBieb Oostdijk Bekijk details

  Afhaalpunt van Bibliotheek Oosterschelde bij Stichting De Putter in Oostdijk.

 • AfhaalBieb Anna Jacobapolder Bekijk details

  AfhaalBieb Anna Jacobapolder is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in basisschool Het Kompas. Bij de AfhaalBieb staan geen boeken om uit te zoeken, maar kun je alleen boeken en andere materialen afhalen en terugbrengen. Tijdens de schoolvakanties en feestdagen is het Afhaalpunt gesloten.