Resultaat 1 - 10 (van 186)

• Verhuizing Bibliotheek Goes gaat door

7 juli 2020

De Bibliotheek Goes verhuist in de zomer van 2021 naar het Kolverniershof / hoek Bleekveld om daar een moderne en inspirerende nieuwe Bibliotheek te realiseren.

Bekijk details van Verhuizing Bibliotheek Goes gaat door

• Bieb Oosterschelde beperkt open

30 juni 2020

Veel vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde zijn open met aangepaste tijden. Uiteraard nemen we maatregelen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen. Lees snel verder wat dit betekent!

Bekijk details van Bieb Oosterschelde beperkt open

• VakantieBieb 2020: een zomer vol verhalen

23 juni 2020

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 is de VakantieBieb weer open. In deze app kunnen Nederlanders deze zomer naast e-books nu ook genieten van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek.

Bekijk details van VakantieBieb 2020: een zomer vol verhalen

• Bekijk details van Mogelijkheden Bieb in de buurt punten Tholen

• De AfhaalBieb: tijdelijke afhaalservice op afspraak

24 april 2020

De Bibliotheken en de Bibliobussen in Zeeland kunnen nog niet open. Op dit moment wordt er door de bibliotheekleden veel gebruik gemaakt van de landelijke online Bibliotheek voor het lenen van e-books en luisterboeken. Om de Zeeuwse leden in deze tijd de kans te geven om ook gedrukte (jeugd)boeken te lenen, start vanaf 28 april de AfhaalBieb.

Bekijk details van De AfhaalBieb: tijdelijke afhaalservice op afspraak

• Bekijk onze nieuwsbrief van april

14 april 2020

Lees onze nieuwsbrief van april en blijf op de hoogte van het laatste landelijke - en plaatselijke nieuws, handige tips en leuke acties zoals gratis workshops, lezingen en cursussen.

Bekijk details van Bekijk onze nieuwsbrief van april

• Extra nieuwsbrief opening vanaf 18 mei

14 april 2020

Lees onze extra nieuwsbrief over de openingstijden vanaf 18 mei in onze vestigingen.

Bekijk details van Extra nieuwsbrief opening vanaf 18 mei

• Bibliotheken stellen 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb

6 april 2020

De gebouwen zijn gesloten, maar de Nederlandse bibliotheken zijn online gewoon open. In de ThuisBieb-app zijn vanaf vandaag 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. Met de ThuisBieb willen de bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere tijd. De ThuisBieb is in ieder geval open tot en met 1 juni.

Bekijk details van Bibliotheken stellen 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb

• Boekentip nieuwsbrief jeugd

31 maart 2020

Onze leesconsulenten maken wekelijks een nieuwsbrief vol lees-, luister- en kijktips van boeken waar iedereen nu thuis direct van kan gaan genieten.

Bekijk details van Boekentip nieuwsbrief jeugd

• De online Bibliotheek blijft altijd open!

17 maart 2020

Gelukkig kun je digitaal doorlezen met de ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de online Bibliotheek. Of probeer eens een luisterboek: download de LuisterBieb-app met ruim 3.700 luisterboeken voor alle leeftijden (ook peuters en kleuters). We hebben tijdelijk een extra reeks mooie luisterboeken aan de app toegevoegd. Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Bekijk details van De online Bibliotheek blijft altijd open!