Resultaat 1 - 10 (van 52)

• Aangepaste openingstijden Bibliotheek Zierikzee Bekijk details

18 juli 2017

I.v.m. technische problemen van onze klimaatbeheersing hanteren wij uit voorzorg een aangepast rooster tussen 19 juli en 26 augustus.

Bekijk details van Aangepaste openingstijden Bibliotheek Zierikzee

• Lezen met een leesbeperking Bekijk details

7 juli 2017

45.000 Gesproken boeken in de Bibliotheek voor leden met leesbeperking. Meer dan een miljoen Nederlanders hebben een leesbeperking. Zo telt ons land ruim 600.000 dyslectici en ongeveer 300.000 slechtzienden. De verwachting is dat het aantal de komende vijf jaar met 20% toeneemt. Dit komt door de dubbele vergrijzing en omdat bij steeds meer mensen de diagnose dyslexie wordt gesteld. Om te zorgen dat zij ook kunnen genieten van een goed boek heeft de Bibliotheek iets nieuws: Passend Lezen; 45.000...

Bekijk details van Lezen met een leesbeperking

• Zomeropeningstijden en langer lenen Bekijk details

6 juli 2017

De zomer wordt door veel mensen gebruikt om eens lekker ‘bij te lezen’. Of je nu op reis gaat of thuisblijft, wist je dat je boeken 6 weken kunt lenen? Hieraan zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Bekijk details van Zomeropeningstijden en langer lenen

• Gratis online cursus bij de Bibliotheek: Communiceren Bekijk details

3 juli 2017

Je hebt de beste bedoelingen. Maar je collega's, je baas of je puber begrijpen je niet. Hoe zorg je ervoor dat je boodschap wél overkomt? In deze gratis cursus van de maand juli, aangeboden door de Bibliotheek, ontdek je hoe je luistert naar een ander. En hoe je eigen emoties invloed hebben op een gesprek. Zo word je vaardiger in overleg met collega’s en kom je een stap verder in je relaties. Een boeiende mix van theorie, praktische oefeningen en opdrachten.

Bekijk details van Gratis online cursus bij de Bibliotheek: Communiceren

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief Bekijk details

3 juli 2017

Lees onze nieuwsbrief van juli. In deze speciale zomereditie lees je hoe je het meeste uit je abonnement haalt.

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Spannende Boeken Weken in de Bieb Bekijk details

2 juni 2017

Lees mee van 9 tot en met 25 juni tijdens de Spannende Boeken Weken. Het thema is Je vakantie begint met boeken, lekker ontspannen met een thriller bij het zwembad of een bloedstollend verhaal op de camping. In een aantal vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde worden de thrillers handig bij elkaar op een tafel gepresenteerd.

Bekijk details van Spannende Boeken Weken in de Bieb

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief Bekijk details

2 juni 2017

Lees onze nieuwsbrief van juni en blijf op de hoogte van het laatste landelijke - en plaatselijke nieuws, handige tips en leuke acties zoals gratis workshops, lezingen en demonstraties.

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Vanaf 1 juni gaat de VakantieBieb weer open Bekijk details

29 mei 2017

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent 1 juni voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus.

Bekijk details van Vanaf 1 juni gaat de VakantieBieb weer open

• 1 Juni start Boekverkoop Bekijk details

24 mei 2017

Vanaf 1 juni kun je weer je slag slaan tijdens onze Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen.

Bekijk details van 1 Juni start Boekverkoop

• Gratis oefenen voor theorie-examen in de Bibliotheek Bekijk details

17 mei 2017

In de Bibliotheek kun je vanaf nu gratis oefenen voor je theorie-examen voor scooter, auto of motor met het oefenprogramma theorie-rijbewijs van Theorie.nl.

Bekijk details van Gratis oefenen voor theorie-examen in de Bibliotheek