Resultaat 1 - 10 (van 19)

• Update Zeeuwse Bibliotheken App Bekijk details

29 november 2022

Op 1 december wordt de Zeeuwse Bibliotheken App geüpdatet. Over het algemeen vinden die updates automatisch plaats, ofwel de gebruiker van onze app geeft zelf een klik op de knop zodat die geüpdatet wordt. Er is echter wel een belangrijke instelling die de leners allen zelf opnieuw moeten instellen. Het betreft de zogenaamde push notificaties.

• Tariefswijziging per 1 januari Bekijk details

28 november 2022

Vanaf 1 januari gaan de prijzen voor het lidmaatschap van de Zeeuwse Bibliotheken omhoog. We passen per 1 januari 2023 een verhoging van de tarieven toe van € 2,50 per jaar per betaalde abonnementsvorm.

• Bibliotheek Goes: niet gewonnen, toch winnaar Bekijk details

3 november 2022

Bibliotheek Oosterschelde feliciteert Bibliotheek Hoogezand met het winnen van de Beste Bibliotheek Award 2022. De winnaar werd bekend gemaakt uit een poule van vijf genomineerden waaronder de Bibliotheek Goes. De medewerkers van Bibliotheek Oosterschelde danken iedereen voor het medeleven en het stemmen.

• Het jaarlijkse cadeau van de Bibliotheek Bekijk details

25 oktober 2022

Tijdens de november campagne Nederland Leest, krijgen leden en bezoekers van de Bibliotheken in Zeeland het boek Mevrouw mijn moeder van Yvonne Keuls cadeau. Nederland Leest is een bibliotheekcampagne ter bevordering van het lezen van boeken met ieder jaar een ander thema. Dit jaar is het thema Oud worden, jong blijven.

• Zeeuwse Bibliotheken helpen met mediawijsheid Bekijk details

25 oktober 2022

Van 4 tot en met 11 november vindt de landelijke Week van de Mediawijsheid plaats met als thema ‘Like en Cancel’. De Bibliotheken in Zeeland organiseren rondom deze week door de gehele provincie activiteiten waardoor je mediawijzer wordt. Zo worden jong en oud een stukje weerbaarder en digitaal vaardiger.

• Cultuur rond het Bleekveld Bekijk details

6 oktober 2022

Van zaterdag 8 oktober t/m zaterdag 15 oktober organiseren de Bleekveld Partners het project ’Cultuur rond het Bleekveld’.

• Stem op Bibliotheek Goes Bekijk details

27 september 2022

De Bibliotheek Goes is trots op de nominatie om in 2022 Beste Bibliotheek van Nederland te worden. Van 1 t/m 23 oktober kan het publiek stemmen.

• Open dag 14 oktober bieb Zierikzee Bekijk details

27 september 2022

De Bibliotheek Zierikzee aan het Hatfieldpark 1 is prachtig vernieuwd en heringericht. Dat is een feestje waard en wel op vrijdag 14 oktober met een feestelijk Open dag voor jong en oud.

• Kom naar de bieb tijdens de Kinderboekenweek Bekijk details

22 september 2022

In en rond de Kinderboekenweek (5 t/m 16 oktober) zijn er in de bibliotheken in Zeeland superleuke activiteiten voor kinderen. De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van de natuur, onder het motto Gi-Ga-Groen! En natuurlijk zijn heel veel kinderboeken die je helpen de natuur te ontdekken, te begrijpen én te helpen. Ga jij mee op avontuur?

• Tablet/smartphone cursus in Kapelle Bekijk details

2 september 2022

De gemeente Kapelle biedt in samenwerking met de Bibliotheek Kapelle diverse gratis tabletcursussen aan voor inwoners (senioren) van de gemeente Kapelle. De eerste cursus start dinsdag 27 september in Dorpshuis De Vroone. Voor de cursus kunnen inwoners zich bij het Buurtteam aanmelden.

Paginanavigatie