Resultaat 1 - 10 (van 98)

• Vanaf 1 juli gaat de VakantieBieb weer open

22 juni 2018

Vanaf 1 juli is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De app is een zomercadeautje van de Bibliotheek en gratis te downloaden. Ook een lidmaatschap is niet nodig. De VakantieBieb is geopend van 1 juli tot en met 31 augustus 2018.

Bekijk details van Vanaf 1 juli gaat de VakantieBieb weer open

• Open Podium Bibliotheek

18 juni 2018

De Bibliotheek Oosterschelde wil mensen aan elkaar verbinden door onder andere het bieden van een Open Podium voor leuke, aansprekende activiteiten. Presenteer jezelf met een niet-commerciële presentatie, lezing, workshop, voorstelling of andere activiteit. Een mooie gelegenheid om in het kort te laten zien wat jij te bieden hebt.

Bekijk details van Open Podium Bibliotheek

• De Voorleeshoek

11 juni 2018

Vanaf januari 2018 is het totale aanbod van voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek te bekijken voor bibliotheekleden. Ouders en kinderen kunnen in de Bibliotheek naar de voorleesfilmpjes kijken of thuis inloggen met hun lidmaatschapsnummer en zullen zo elke week verrast worden met nieuwe verhalen.

Bekijk details van De Voorleeshoek

• 21 juni start Boekverkoop

7 juni 2018

Vanaf 21 juni kun je weer je slag slaan tijdens onze Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Leg een leuke voorraad voor de zomer aan.

Bekijk details van 21 juni start Boekverkoop

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

28 mei 2018

Lees onze nieuwsbrief van juni; met de VakantieBieb, Boekverkoop, Ledenactie, de Zeeuwse Bibliotheken-app en nog veel meer!

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Spannende Boeken Weken in de bieb

25 mei 2018

Dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Je vakantie begint met boeken! En dus is de Bibliotheek de eerste bestemming om een flinke stapel thrillers mee te nemen. Die extra bagagekosten neem je dan maar voor lief!

Bekijk details van Spannende Boeken Weken in de bieb

• Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht

25 mei 2018

Op 25 mei gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Dit is een nieuwe Europese privacywet die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangt. De wet was aan vernieuwing toe, omdat de technologische mogelijkheden en het (online) dataverkeer enorm zijn toegenomen. Doel van de wet is het vergroten van de privacy van personen. Dus ook die van jou!

Bekijk details van Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht

• Bekijk onze nieuwsbrief van de maand mei

1 mei 2018

Lees onze nieuwsbrief van april; met veel leuke activiteiten en voordelen voor jong en oud. Bekijk ook ons nieuwe activiteiten aanbod.

Bekijk details van Bekijk onze nieuwsbrief van de maand mei

• Maak iemand ook lid van de bieb en ontvang allebei twee kado's!

16 april 2018

Het enige wat je hoeft te doen is buren, familieleden, vrienden of kennissen ook lid maken van de Bibliotheek Oosterschelde. Dan ontvangen jullie allebei een Zeeuwse mok met Zeeuwse bonbons én een tegoedbon t.w.v. €10 voor een activiteit naar keuze uit onze agenda.

Bekijk details van Maak iemand ook lid van de bieb en ontvang allebei twee kado's!

• Twee Zeeuwse Voorleeskampioenen 2018

13 april 2018

De Zeeuwse Bibliotheken doen mee aan twee landelijke voorleeswedstrijden: de Nationale Voorleeswedstrijd (voor leerlingen uit groep 7 en 8) en de Pabo Voorleeswedstrijd voor studenten.

Bekijk details van Twee Zeeuwse Voorleeskampioenen 2018