Resultaat 1 - 10 (van 79)

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

2 februari 2018

Lees onze nieuwsbrief van februari. Februari is begonnen; met veel mooie activiteiten voor jeugd en volwassenen. Bekijk ook ons nieuwe cursussen - en workshop aanbod.

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Gratis hulp bij solliciteren in Bibliotheken Goes en Zierikzee

1 februari 2018

Walk en Talk: het netwerkmoment voor werkzoekenden. Onder de titel Walk & Talk organiseert de Bibliotheek Oosterschelde maandelijks voor werkzoekenden bijeenkomsten op het gebied van werk zoeken en vinden. Hier wordt aan iedereen die van baan wil veranderen of werk zoekt de kans geboden om ervaringen te delen. Bovendien krijgen de deelnemers tips en suggesties van ervaringsdeskundigen en bibliotheekmedewerkers, die helpen om zich goed te presenteren en een geschikte baan te vinden.

Bekijk details van Gratis hulp bij solliciteren in Bibliotheken Goes en Zierikzee

• Cursus maand februari

29 januari 2018

Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. Voor februari is dat de cursus: Hooggevoeliggheid.

Bekijk details van Cursus maand februari

• 1e Wereldoorlog herleeft in Bibliotheek

26 januari 2018

In de Bibliotheek Oosterschelde is een reizende tentoonstelling te bezichtigen over de 1e wereldoorlog. Het is in 2018 honderd jaar geleden dat de Eerste Wereldoorlog eindigde. De tentoonstelling, bestaande uit panelen met uitleg en foto’s, is tot en met 12 februari gratis te zien in de Bibliotheek Heinkenszand. De tentoonstelling zal vervolgens ‘doorreizen’ naar andere Bibliotheekvestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde.

Bekijk details van 1e Wereldoorlog herleeft in Bibliotheek

• Poëzieweek in Bibliotheek

16 januari 2018

Tijdens de Nederlands-Vlaamse Poëzieweek van 25 januari t/m 31 januari 2018, brengt de Bibliotheek Oosterschelde poëzie op unieke wijze tot leven. In diverse vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde zullen er, gedurende deze periode, doorlopend opnames van gesproken gedichten te beluisteren zijn.

Bekijk details van Poëzieweek in Bibliotheek

• Cursus maand januari

5 januari 2018

Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. Voor januari zijn dat zelfs 2 cursussen: Slaap en Slaapproblemen.

Bekijk details van Cursus maand januari

• Eén jaar Taal(huis)netwerk Oosterschelde

15 december 2017

Na één jaar Taalhuis(netwerk) pilot Goes breidde het Taalhuis(netwerk) Oosterschelde zich uit met een Taalhuis(netwerk) op Schouwen-Duiveland, en worden de eerste stappen gezet naar een verbinding met het Taalhuis(netwerk) in de gemeenten Reimerswaal en Borsele. Ook in Tholen komt in het voorjaar 2018 een Taalhuis(netwerk).

Bekijk details van Eén jaar Taal(huis)netwerk Oosterschelde

• Nieuw: de Zeeuwse Bibliotheken-app

11 december 2017

Al jouw bibliotheekzaken overzichtelijk in 1 app. Met deze handige app kan je onder meer zoeken in de catalogus, boeken reserveren en verlengen en openingstijden van alle vestigingen bekijken.

Bekijk details van Nieuw: de Zeeuwse Bibliotheken-app

• Bibliotheek Oosterschelde voldoet uitstekend aan landelijke normen

7 december 2017

Bibliotheek Oosterschelde heeft voor de derde maal op rij de officiële landelijke kwaliteitscertificering binnengehaald. De Stichting Certificering Openbare Bibliotheken heeft onlangs voor vier jaar haar goedkeuring gegeven aan de Bibliotheken Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland en Tholen. Hierdoor mag de Bibliotheek zich opnieuw officieel 'openbare Bibliotheek' blijven noemen.

Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde voldoet uitstekend aan landelijke normen

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

4 december 2017

Lees onze nieuwsbrief van december. December is begonnen; de laatste maand van het jaar. Ook in deze feestmaand heeft de Bibliotheek weer veel te bieden. Leg bijvoorbeeld een mooie wintervoorraad aan tijdens onze boekverkoop of bekijk in onze vestigingen of catalogus ons aanbod over de feestdagen.

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief