Resultaat 1 - 10 (van 102)

• Cursus van de maand

2 augustus 2018

De cursus van de maand augustus: Kickstart je carrière

Bekijk details van Cursus van de maand

• Cursus van de maand

2 juli 2018

De cursus van de maand juli: Effectief communiceren.

Bekijk details van Cursus van de maand

• Opening Postcafé Schouwen-Duiveland

26 juni 2018

Bibliotheek Oosterschelde en SMWO starten samen een Postcafé. Het Postcafé is een plek waar je samen met vrijwilliger medewerkers je post kan doornemen. Zij helpen je gratis met advies en uitleg over je post. Het Postcafé is iedere maandag van 9.30-11.30 uur met ingang van maandag 2 juli.

Bekijk details van Opening Postcafé Schouwen-Duiveland

• Zomer(lezen) bij de Bibliotheek

25 juni 2018

De zomer wordt door veel mensen gebruikt om eens lekker ‘bij te lezen’. Of je nu op reis gaat of thuisblijft, wist je dat je materialen 6 weken kunt lenen? Hieraan zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Geen zin om met boeken te sjouwen? Kies dan een e-book. Nu gratis te leen voor jong en oud, via de VakantieBiebapp. Zowel voor leden als niet-leden!

Bekijk details van Zomer(lezen) bij de Bibliotheek

• Vanaf 1 juli gaat de VakantieBieb weer open

22 juni 2018

Vanaf 1 juli is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De app is een zomercadeautje van de Bibliotheek en gratis te downloaden. Ook een lidmaatschap is niet nodig. De VakantieBieb is geopend van 1 juli tot en met 31 augustus 2018.

Bekijk details van Vanaf 1 juli gaat de VakantieBieb weer open

• Open Podium Bibliotheek

18 juni 2018

De Bibliotheek Oosterschelde wil mensen aan elkaar verbinden door onder andere het bieden van een Open Podium voor leuke, aansprekende activiteiten. Presenteer jezelf met een niet-commerciële presentatie, lezing, workshop, voorstelling of andere activiteit. Een mooie gelegenheid om in het kort te laten zien wat jij te bieden hebt.

Bekijk details van Open Podium Bibliotheek

• De Voorleeshoek

11 juni 2018

Vanaf januari 2018 is het totale aanbod van voorleesfilmpjes van De Voorleeshoek te bekijken voor bibliotheekleden. Ouders en kinderen kunnen in de Bibliotheek naar de voorleesfilmpjes kijken of thuis inloggen met hun lidmaatschapsnummer en zullen zo elke week verrast worden met nieuwe verhalen.

Bekijk details van De Voorleeshoek

• 21 juni start Boekverkoop

7 juni 2018

Vanaf 21 juni kun je weer je slag slaan tijdens onze Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Leg een leuke voorraad voor de zomer aan.

Bekijk details van 21 juni start Boekverkoop

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

28 mei 2018

Lees onze nieuwsbrief van juni; met de VakantieBieb, Boekverkoop, Ledenactie, de Zeeuwse Bibliotheken-app en nog veel meer!

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Spannende Boeken Weken in de bieb

25 mei 2018

Dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Je vakantie begint met boeken! En dus is de Bibliotheek de eerste bestemming om een flinke stapel thrillers mee te nemen. Die extra bagagekosten neem je dan maar voor lief!

Bekijk details van Spannende Boeken Weken in de bieb