Resultaat 1 - 10 (van 165)

• Bibliobus stopt in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp

29 november 2019

De gemeente Goes heeft besloten om per 1 januari 2020 de dienstverlening van de Bibliobus in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp te beëindigen. Daarvoor in de plaats realiseert de Bibliotheek Oosterschelde twee nieuwe leespunten. De leespunten komen in basisschool De Poeljeugd in ’s-Heer Hendrikskinderen en basisschool Stamperiusschool in Wilhelminadorp.

Bekijk details van Bibliobus stopt in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp

• Openingstijden tijdens de feestdagen

25 november 2019

Op sinterklaasavond 5 december zijn alle vestigingen tot 17.00 uur open. Op kerstavond dinsdag 24 december zijn wij tot 16.00 uur open. En op 1e en 2e kerstdag zijn wij gesloten. Dinsdag 31 december, oudejaarsdag zijn we tot 16.00 uur open. Op woensdag 1 januari, nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Bekijk details van Openingstijden tijdens de feestdagen

• Bekijk de nieuwsbrief van november voor onze vrijwillige medewerkers

22 november 2019

Lees onze nieuwsbrief van juni: VakantieBieb, nieuwe leesgroep, baby's en peuters, bijeenkomsten voor werkzoekenden en Spannende Boeken Weken.

Bekijk details van Bekijk de nieuwsbrief van november voor onze vrijwillige medewerkers

• Vacature bij de Bibliotheek

14 november 2019

Wij zijn op zoek naar een Bibliotheekmedewerker voor de vestiging Goes.

Bekijk details van Vacature bij de Bibliotheek

• 2 december start Boekverkoop

11 november 2019

Van maandag 2 december tot en met zaterdag 21 december is er bij veel vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde een Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Een mooie gelegenheid om een wintervoorraad aan te leggen.

Bekijk details van 2 december start Boekverkoop

• Bekijk de nieuwsbrief van november

29 oktober 2019

Lees onze nieuwsbrief van november met de volgende onderwerpen: Gratis boek van Jan Wolkers, diverse lezingen, 50+ bijeenkomst, veel leuke workshops voor kids, handwerkcafé, werken met de digitale overheid, werkzoekenden en workshop Belastingdienst.

Bekijk details van Bekijk de nieuwsbrief van november

• Bekijk de nieuwsbrief van november

29 oktober 2019

Bekijk details van Bekijk de nieuwsbrief van november

• Nederland Leest natuurverhalen van Jan Wolkers

22 oktober 2019

In november duikt Bibliotheek Oosterschelde tijdens de jaarlijkse themamaand Nederland Leest in duurzaamheid. Het boek Winterbloei van Jan Wolkers staat centraal. Vanaf 1 november kunnen bibliotheekleden én bezoekers dit boek gratis afhalen in de vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde, zolang de voorraad strekt.

Bekijk details van Nederland Leest natuurverhalen van Jan Wolkers

• Vacature leesconsulent

10 oktober 2019

Breng jij je liefde voor lezen over op kinderen en hun ouders? Reageer dan op onze vacature.

Bekijk details van Vacature leesconsulent

• Gratis Boekenpakket voor scholen

8 oktober 2019

Tijdens de Kinderboekenweek krijgen 75 geselecteerde scholen door heel Nederland hun eerste BoekenBoost: 20 gratis boeken met de titels van de Kinderboekenweek. Het doel van BoekenBoost is het leesplezier van de schoolgaande jeugd een positieve ‘boost’ te geven door te zorgen voor extra boeken die uitnodigen tot (meer) lezen. Maar liefst 10 scholen op Schouwen-Duiveland mogen meedoen met de Boekenboost en krijgen de komende 3 jaar elke Kinderboekenweek een gratis pakket boeken op school bezorgd....