Resultaat 1 - 10 (van 146)

• 24 juni start Boekverkoop

17 juni 2019

Vanaf maandag 24 juni t/m 13 juli kun je weer je slag slaan tijdens onze Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Leg een leuke voorraad voor de zomer aan.

Bekijk details van 24 juni start Boekverkoop

• Bekijk de nieuwsbrief van juni

29 mei 2019

Lees onze nieuwsbrief van juni: VakantieBieb, nieuwe leesgroep, baby's en peuters, bijeenkomsten voor werkzoekenden en Spannende Boeken Weken.

Bekijk details van Bekijk de nieuwsbrief van juni

• Spannende Boeken Weken in de bieb

28 mei 2019

Dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Je vakantie begint met boeken! En dus is de Bibliotheek de eerste bestemming om een flinke stapel thrillers mee te nemen. Die extra bagagekosten neem je dan maar voor lief!

Bekijk details van Spannende Boeken Weken in de bieb

• VakantieBieb 2019

27 mei 2019

Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. Met de VakantieBieb-app neem je 50 e-books overal met je mee. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. De VakantieBieb opent op 1 juni voor kinderen en jongeren. Op 1 juli komen de e-books voor volwassenen erbij. Alvast veel leesplezier!

Bekijk details van VakantieBieb 2019

• Digibasis: kennismaken met de digitale wereld

21 mei 2019

In deze digitale tijd is een computer of laptop haast onmisbaar. Overheidsinstanties of banken verwijzen vaak naar hun website wanneer je iets wilt regelen. Daarnaast bieden deze apparaten ontspanning: je kunt een spelletje spelen, een e-mail schrijven aan een (klein)king of familielid of op internet informatie opzoeken over een interessant onderwerp.

Bekijk details van Digibasis: kennismaken met de digitale wereld

• Gewijzigde openingstijden

20 mei 2019

In verband met de komende feestdagen zijn alle vestigingen (indien van toepassing) van de Bibliotheek Oosterschelde gesloten op:

Bekijk details van Gewijzigde openingstijden

• Taalhuis Oosterschelde zoekt taalvrijwilligers

13 mei 2019

Taalhuis Oosterschelde zoekt taalvrijwilligers om mensen te begeleiden die moeite hebben met lezen, schrijven en rekenen. Om taalvrijwilliger te worden hoeft iemand zelf geen taalwonder te zijn, wel zijn geduld en plezier in het helpen van mensen belangrijk. De begeleiding is één op één of in groepjes.

Bekijk details van Taalhuis Oosterschelde zoekt taalvrijwilligers

• Vacatures bij de Bibliotheek

9 mei 2019

Op dit moment hebben wij meerdere vacatures.

Bekijk details van Vacatures bij de Bibliotheek

• Verhuizing Bibliotheek Goes uitgesteld

7 mei 2019

De Raad van Toezicht van Bibliotheek Oosterschelde heeft de gemeente Goes geïnformeerd dat de verhuizing van de Bibliotheek Goes vooralsnog niet door kan gaan. Het is tot nu toe niet gelukt om het huidige pand aan de Oostwal te verkopen.

Bekijk details van Verhuizing Bibliotheek Goes uitgesteld

• Bekijk de nieuwsbrief van mei

3 mei 2019

Lees onze nieuwsbrief van april; vernieuwde e-booksapp, AVG, hulp bij je belastingaangifte, bijeenkomsten werkzoekenden, cursussen voor volwassenen en ouders, vacatures en gewijzigde openingstijden.

Bekijk details van Bekijk de nieuwsbrief van mei