Resultaat 1 - 10 (van 173)

• Activiteiten in het voorjaar bij Bibliotheek Oosterschelde

17 februari 2020

Het bruist van de activiteiten in de vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde. Alle activiteiten zijn te vinden in het overzichtelijke activiteiten overzicht van de bieb, dat begin maart beschikbaar is in alle 30 biebvestigingen en online via deze site.

Bekijk details van Activiteiten in het voorjaar bij Bibliotheek Oosterschelde

• Bekijk onze nieuwsbrief van februari

4 februari 2020

Lees onze nieuwsbrief van februari en blijf op de hoogte van het laatste landelijke - en plaatselijke nieuws, handige tips en leuke acties zoals gratis workshops, lezingen en cursussen.

Bekijk details van Bekijk onze nieuwsbrief van februari

• Bibliotheek deelt cadeaus uit tijdens Nationale Voorleesdagen

17 januari 2020

Van woensdag 22 januari tot en met zaterdag 1 februari 2020 vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Dit jaar staat het Prentenboek van het Jaar Moppereend centraal. Alle kinderen t/m 6 jaar die tijdens de Voorleesdagen lid worden van de Bibliotheek krijgen een vingerpoppetje van eend, de hoofdpersoon uit Moppereend, cadeau! De allerkleinste (0 - 1,5 jaar) ontvangen bij hun gratis lidmaatschap ook nog een mooi BoekStartkoffertje. In het koffertje zitten twee boekjes voor je kindje en handige voorleestips.

Bekijk details van Bibliotheek deelt cadeaus uit tijdens Nationale Voorleesdagen

• Nieuwe leespunten in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp

7 januari 2020

De Bibliotheek Oosterschelde opent vanaf januari twee nieuwe leespunten (mini-bibliotheken). ). De leespunten komen in basisschool De Poeljeugd in ’s-Heer Hendrikskinderen en in basisschool Stamperiusschool in Wilhelminadorp.

Bekijk details van Nieuwe leespunten in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp

• Bekijk de nieuwsbrief van januari

27 december 2019

Lees onze nieuwsbrief van januari met de volgende onderwerpen: Openingstijden feestdagen, workshop creatief schrijven, workshop Makey Makey, bijeenkomsten werkzoekenden, diverse voorleesmomentjes, nieuwe openingstijden Borsele en 2 nieuwe leespunten.

Bekijk details van Bekijk de nieuwsbrief van januari

• Start nieuwe leesclubs

23 december 2019

In de Week van de Leesclub, van 25 t/m 31 januari 2020, vinden er door het hele land bijeenkomsten plaats om nieuwe leesclubs op te richten. Zo ook in de bibliotheken van Burgh-Haamstede, Goes, Tholen en Zierikzee. Wees welkom op onderstaande data en tijden voor een van de informatiebijeenkomsten over leesclubs Nederlandse literatuur die in samenwerking met Senia worden georganiseerd.

Bekijk details van Start nieuwe leesclubs

• Openingstijden feestdagen Bibliotheek Oosterschelde

10 december 2019

In verband met de komende feestdagen hebben alle vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde, indien van toepassing, gewijzigde openingstijden op:

Bekijk details van Openingstijden feestdagen Bibliotheek Oosterschelde

• Nieuwe openingstijden Bibliotheken Borsele

10 december 2019

Vanaf 6 januari 2020 hebben de Bibliotheken Heinkenszand en ‘s-Gravenpolder nieuwe openingstijden.

Bekijk details van Nieuwe openingstijden Bibliotheken Borsele

• Bibliobus stopt in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp

29 november 2019

De gemeente Goes heeft besloten om per 1 januari 2020 de dienstverlening van de Bibliobus in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp te beëindigen. Daarvoor in de plaats realiseert de Bibliotheek Oosterschelde twee nieuwe leespunten. De leespunten komen in basisschool De Poeljeugd in ’s-Heer Hendrikskinderen en basisschool Stamperiusschool in Wilhelminadorp.

Bekijk details van Bibliobus stopt in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp

• Openingstijden tijdens de feestdagen

25 november 2019

Op sinterklaasavond 5 december zijn alle vestigingen tot 17.00 uur open. Op kerstavond dinsdag 24 december zijn wij tot 16.00 uur open. En op 1e en 2e kerstdag zijn wij gesloten. Dinsdag 31 december, oudejaarsdag zijn we tot 16.00 uur open. Op woensdag 1 januari, nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.

Bekijk details van Openingstijden tijdens de feestdagen