Resultaat 1 - 10 (van 112)

• Bibliotheek Zierikzee 5 jaar in Campus Cultura

5 oktober 2018

Feestelijke jubileumdriedaagse vol activiteiten in Bibliotheek Zierikzee. De Bibliotheek Zierikzee zit al 5 jaar in de Campus Cultura. Om dit te vieren start op woensdag 31 oktober een feestelijke driedaagse.

Bekijk details van Bibliotheek Zierikzee 5 jaar in Campus Cultura

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

28 september 2018

Lees onze nieuwsbrief van september; met ons nieuwe programma met activiteiten voor het najaar, ons Open Podium, diverse nieuwe cursussen en nog veel meer!

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Cursus van de maand

De cursus van de maand september: Je lichaam liegt nooit

Bekijk details van Cursus van de maand

• ‘AVG-proof’ je gereserveerde boek ophalen

28 september 2018

In verband met de nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) privacywetgeving mogen we als Bibliotheek de gereserveerde boeken niet meer op achternaam van de Bibliotheekleden in de kast zetten.

Bekijk details van ‘AVG-proof’ je gereserveerde boek ophalen

• Nieuwsbrief september Taalhuis Oosterschelde

21 september 2018

In de Oosterschelderegio wordt steeds meer samengewerkt binnen de Taal(huis)netwerken. Steeds meer vindplaatsen sluiten aan, professionals en vrijwilligers blijven trainingen volgen en nieuwe taalactiviteiten worden opgezet en uitgerold. Sinds de pilot in 2017 van het Taalhuis Oosterschelde timmert de regio hard aan de weg! Inmiddels wordt in de gehele Oosterschelderegio gewerkt met Taal(huis)netwerken. In de Bevelandse gemeenten, Schouwen-Duiveland en sinds een aantal maanden ook in Tholen.

Bekijk details van Nieuwsbrief september Taalhuis Oosterschelde

• Bibliotheek Oosterschelde viert 10-jarig bestaan BoekStart

17 september 2018

Eind 2018 bestaat BoekStart voor baby’s 10 jaar; dit feestelijke feit wordt het hele jaar door gevierd. Bijna alle Bibliotheken in Nederland werken inmiddels met BoekStart. Ouders van baby’s ontvangen vanuit de gemeente of op het consultatiebureau een brief met een waardebon. Hiermee worden ze uitgenodigd om in de Bibliotheek hun kindje gratis lid te maken en het BoekStartkoffertje, met daarin 2 leuke babyboekjes, op te halen.

Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde viert 10-jarig bestaan BoekStart

• Kinderboekenweek in de Bibliotheek: Kom erbij!

17 september 2018

Van 3 t/m 14 oktober is het weer Kinderboekenweek. De Bibliotheek Oosterschelde organiseert ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema Vriendschap: ‘Kom erbij!’. De Bibliotheek is extra gezellig in oktober dus kom een kijkje nemen bij de activiteiten of kies een boek. Tijdens de Kinderboekenweek zijn er in veel vestigingen speciale tafels samengesteld met boeken over vriendschap.

Bekijk details van Kinderboekenweek in de Bibliotheek: Kom erbij!

• Bekijk onze laatste nieuwsbrief

3 september 2018

Bekijk details van Bekijk onze laatste nieuwsbrief

• Cursus van de maand

3 september 2018

De cursus van de maand september: Je lichaam liegt nooit

Bekijk details van Cursus van de maand

• Bibliotheek Goes start Taalkoor

28 augustus 2018

De Bibliotheek Oosterschelde start, in samenwerking met de Zeeuwse Muziekschool en SMWO, op 13 september met het Taalkoor. Het Taalkoor oefent iedere donderdagavond in de Bibliotheek Goes. Op zaterdag 8 september is de feestelijke start van het Taalkoor tijdens het Open podium in de Bibliotheek. Iedereen is van harte welkom mee te zingen.

Bekijk details van Bibliotheek Goes start Taalkoor