Resultaat 41 - 50 (van 186)

 • Baby- & peuterbieb: lezen met jonge kinderen op het consultatiebureau én in de bieb

  26 augustus 2019

  Sinds januari 2019 werken Bibliotheek Oosterschelde en de Borselse consultatiebureaus nauwer samen. Daarom kun je een BoekStartcoach van de Bibliotheek regelmatig tegenkomen op het consultatiebureau in Heinkenszand, 's-Gravenpolder en Ovezande. De BoekStartcoach staat voor je klaar om vragen te beantwoorden en je praktische tips te geven over voorlezen en passende boekjes bij elke leeftijd.

  Bekijk details van Baby- & peuterbieb: lezen met jonge kinderen op het consultatiebureau én in de bieb

 • Activiteiten in het najaar bij Bibliotheek Oosterschelde

  2 augustus 2019

  Het bruist van de activiteiten in de vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde. Alle activiteiten zijn te vinden in het overzichtelijke activiteiten overzicht van de bieb, dat medio augustus beschikbaar is in alle 30 biebvestigingen en online via deze site.

  Bekijk details van Activiteiten in het najaar bij Bibliotheek Oosterschelde

 • Parkeerterrein Bibliotheek Bruinisse deels tijdelijk afgesloten

  2 augustus 2019

  Van 14 tot en met 16 augustus 2019 is het parkeerterrein bij de Bibliotheek aan de Molenstraat in Bruinisse deels afgesloten voor auto’s. Op deze dagen wordt op een aantal plaatsen rondom het gebouw proefsleuven gegraven om te onderzoeken of in de bodem archeologische waarden aanwezig zijn. Tijdens de werkzaamheden is de Bibliotheek open en bereikbaar voor fietsers en voetgangers.

  Bekijk details van Parkeerterrein Bibliotheek Bruinisse deels tijdelijk afgesloten

 • 24 juni start Boekverkoop

  17 juni 2019

  Vanaf maandag 24 juni t/m 13 juli kun je weer je slag slaan tijdens onze Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen. Leg een leuke voorraad voor de zomer aan.

  Bekijk details van 24 juni start Boekverkoop

 • Bekijk de nieuwsbrief van juni

  29 mei 2019

  Lees onze nieuwsbrief van juni: VakantieBieb, nieuwe leesgroep, baby's en peuters, bijeenkomsten voor werkzoekenden en Spannende Boeken Weken.

  Bekijk details van Bekijk de nieuwsbrief van juni

 • Spannende Boeken Weken in de bieb

  28 mei 2019

  Dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Je vakantie begint met boeken! En dus is de Bibliotheek de eerste bestemming om een flinke stapel thrillers mee te nemen. Die extra bagagekosten neem je dan maar voor lief!

  Bekijk details van Spannende Boeken Weken in de bieb

 • VakantieBieb 2019

  27 mei 2019

  Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. Met de VakantieBieb-app neem je 50 e-books overal met je mee. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. De VakantieBieb opent op 1 juni voor kinderen en jongeren. Op 1 juli komen de e-books voor volwassenen erbij. Alvast veel leesplezier!

  Bekijk details van VakantieBieb 2019

 • Digibasis: kennismaken met de digitale wereld

  21 mei 2019

  In deze digitale tijd is een computer of laptop haast onmisbaar. Overheidsinstanties of banken verwijzen vaak naar hun website wanneer je iets wilt regelen. Daarnaast bieden deze apparaten ontspanning: je kunt een spelletje spelen, een e-mail schrijven aan een (klein)king of familielid of op internet informatie opzoeken over een interessant onderwerp.

  Bekijk details van Digibasis: kennismaken met de digitale wereld

 • Gewijzigde openingstijden

  20 mei 2019

  In verband met de komende feestdagen zijn alle vestigingen (indien van toepassing) van de Bibliotheek Oosterschelde gesloten op:

  Bekijk details van Gewijzigde openingstijden

 • Taalhuis Oosterschelde zoekt taalvrijwilligers

  13 mei 2019

  Taalhuis Oosterschelde zoekt taalvrijwilligers om mensen te begeleiden die moeite hebben met lezen, schrijven en rekenen. Om taalvrijwilliger te worden hoeft iemand zelf geen taalwonder te zijn, wel zijn geduld en plezier in het helpen van mensen belangrijk. De begeleiding is één op één of in groepjes.

  Bekijk details van Taalhuis Oosterschelde zoekt taalvrijwilligers