Nieuws

Resultaat 21 - 25 (van 25)

 • Gratis via de Bibliotheek: 25 computercursussen Bekijk details

  7 februari 2022

  Wie handiger wil worden met de computer, tablet en smartphone kan online gratis SeniorWeb-cursussen volgen. Zo kun je bijvoorbeeld beter leren e-mailen met diverse mailprogramma's, werken met Windows, Word en Excel of Whatsapp gebruiken. In de Bibliotheek of thuis. Er zijn 25 cursussen voor iedereen, jong en oud, en ook voor wie geen lid is van de Bibliotheek. Zo helpt de Bibliotheek om digitaal nog handiger te worden.

 • Campagne voor veilig fietsparkeren Bekijk details

  28 januari 2022

  Op vrijdag 28 januari start een campagne van Bibliotheek Oosterschelde en gemeente Goes. Met krijt graffiti en boekenleggers wordt aandacht gevraagd voor het fietsparkeren rondom de Bibliotheek Goes.

 • Samenwerking jongeren Goese Lyceum en de bieb Goes Bekijk details

  26 januari 2022

  Het Goese Lyceum Bergweg is dit schooljaar gestart met een pilot als onderdeel van het praktijkgerichte programma Economie en Ondernemen. In deze pilot, waarbij ondernemend handelen centraal staat, gaan leerlingen aan de slag met praktische opdrachten van verschillende organisaties. De eerste opdracht is in samenwerking met de Bibliotheek Oosterschelde.

 • Bibliotheek Oosterschelde benoemt nieuwe Directeur-bestuurder Bekijk details

  9 november 2021

  De Raad van Toezicht van Bibliotheek Oosterschelde heeft Robin Bierens per 1 januari 2022 benoemd tot directeur-bestuurder. Hij volgt Jannie van Vugt op, die na 15 jaar de organisatie gaat verlaten en zich gaat richten op andere professionele uitdagingen. De Raad van Toezicht is verheugd om, na een zorgvuldige procedure, Robin Bierens te kunnen verwelkomen als het nieuwe boegbeeld van Bibliotheek Oosterschelde.

 • Gratis online cursussen voor leden Bekijk details

  16 februari 2021

  Leden van de Bibliotheek kunnen vanaf 1 februari 2021 online cursussen volgen via hun Bibliotheek. Met online cursussen als Presenteren, Doelgericht werken, Goed met Geld of Kritisch denken kunnen zij leren en zich persoonlijk ontwikkelen. Gratis en op elk moment!

Paginanavigatie