Resultaat 11 - 20 (van 186)

• Vestigingen Bibliotheek Oosterschelde tijdelijk gesloten

16 maart 2020

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn tijdelijk gesloten. Nadat we u vrijdag informeerden over het annuleren van alle activiteiten en sluiting van een aantal vestigingen, is de situatie gewijzigd. We vinden het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen ten behoeve van uw en onze gezondheid. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze bibliotheken te sluiten vanaf vandaag 16 maart tot 6 april. Dit heeft gevolgen voor het inleveren van materialen, reserveringen en...

Bekijk details van Vestigingen Bibliotheek Oosterschelde tijdelijk gesloten

• Bekijk onze nieuwsbrief van maart

2 maart 2020

Lees onze nieuwsbrief van maart en blijf op de hoogte van het laatste landelijke - en plaatselijke nieuws, handige tips en leuke acties zoals gratis workshops, lezingen en cursussen.

Bekijk details van Bekijk onze nieuwsbrief van maart

• De Bibliotheek helpt bij belastingaangifte

26 februari 2020

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte? Een expert die met je meekijkt? Of heb je een vraag? Dat kan tijdens onze workshops in de Bibliotheek. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek gratis computer- en internetgebruik. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor wie geen lid is van de Bibliotheek. Deze service is gratis.

Bekijk details van De Bibliotheek helpt bij belastingaangifte

• Activiteiten in het voorjaar bij Bibliotheek Oosterschelde

17 februari 2020

Het bruist van de activiteiten in de vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde. Alle activiteiten zijn te vinden in het overzichtelijke activiteiten overzicht van de bieb, dat begin maart beschikbaar is in alle 30 biebvestigingen en online via deze site.

Bekijk details van Activiteiten in het voorjaar bij Bibliotheek Oosterschelde

• Bekijk onze nieuwsbrief van februari

4 februari 2020

Lees onze nieuwsbrief van februari en blijf op de hoogte van het laatste landelijke - en plaatselijke nieuws, handige tips en leuke acties zoals gratis workshops, lezingen en cursussen.

Bekijk details van Bekijk onze nieuwsbrief van februari

• Bibliotheek deelt cadeaus uit tijdens Nationale Voorleesdagen

17 januari 2020

Van woensdag 22 januari tot en met zaterdag 1 februari 2020 vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Dit jaar staat het Prentenboek van het Jaar Moppereend centraal. Alle kinderen t/m 6 jaar die tijdens de Voorleesdagen lid worden van de Bibliotheek krijgen een vingerpoppetje van eend, de hoofdpersoon uit Moppereend, cadeau! De allerkleinste (0 - 1,5 jaar) ontvangen bij hun gratis lidmaatschap ook nog een mooi BoekStartkoffertje. In het koffertje zitten twee boekjes voor je kindje en handige voorleestips.

Bekijk details van Bibliotheek deelt cadeaus uit tijdens Nationale Voorleesdagen

• Nieuwe leespunten in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp

7 januari 2020

De Bibliotheek Oosterschelde opent vanaf januari twee nieuwe leespunten (mini-bibliotheken). ). De leespunten komen in basisschool De Poeljeugd in ’s-Heer Hendrikskinderen en in basisschool Stamperiusschool in Wilhelminadorp.

Bekijk details van Nieuwe leespunten in ’s-Heer Hendrikskinderen en Wilhelminadorp

• Bekijk de nieuwsbrief van januari

27 december 2019

Lees onze nieuwsbrief van januari met de volgende onderwerpen: Openingstijden feestdagen, workshop creatief schrijven, workshop Makey Makey, bijeenkomsten werkzoekenden, diverse voorleesmomentjes, nieuwe openingstijden Borsele en 2 nieuwe leespunten.

Bekijk details van Bekijk de nieuwsbrief van januari

• Start nieuwe leesclubs

23 december 2019

In de Week van de Leesclub, van 25 t/m 31 januari 2020, vinden er door het hele land bijeenkomsten plaats om nieuwe leesclubs op te richten. Zo ook in de bibliotheken van Burgh-Haamstede, Goes, Tholen en Zierikzee. Wees welkom op onderstaande data en tijden voor een van de informatiebijeenkomsten over leesclubs Nederlandse literatuur die in samenwerking met Senia worden georganiseerd.

Bekijk details van Start nieuwe leesclubs

• Openingstijden feestdagen Bibliotheek Oosterschelde

10 december 2019

In verband met de komende feestdagen hebben alle vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde, indien van toepassing, gewijzigde openingstijden op:

Bekijk details van Openingstijden feestdagen Bibliotheek Oosterschelde