Resultaat 11 - 20 (van 191)

• De AfhaalBieb: tijdelijke afhaalservice op afspraak

24 april 2020

De Bibliotheken en de Bibliobussen in Zeeland kunnen nog niet open. Op dit moment wordt er door de bibliotheekleden veel gebruik gemaakt van de landelijke online Bibliotheek voor het lenen van e-books en luisterboeken. Om de Zeeuwse leden in deze tijd de kans te geven om ook gedrukte (jeugd)boeken te lenen, start vanaf 28 april de AfhaalBieb.

Bekijk details van De AfhaalBieb: tijdelijke afhaalservice op afspraak

• Bekijk onze nieuwsbrief van april

14 april 2020

Lees onze nieuwsbrief van april en blijf op de hoogte van het laatste landelijke - en plaatselijke nieuws, handige tips en leuke acties zoals gratis workshops, lezingen en cursussen.

Bekijk details van Bekijk onze nieuwsbrief van april

• Extra nieuwsbrief opening vanaf 18 mei

14 april 2020

Lees onze extra nieuwsbrief over de openingstijden vanaf 18 mei in onze vestigingen.

Bekijk details van Extra nieuwsbrief opening vanaf 18 mei

• Bibliotheken stellen 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb

6 april 2020

De gebouwen zijn gesloten, maar de Nederlandse bibliotheken zijn online gewoon open. In de ThuisBieb-app zijn vanaf vandaag 100 e-books voor iedereen beschikbaar, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. Met de ThuisBieb willen de bibliotheken iedereen die thuiszit een hart onder de riem steken én een mooie leeservaring bieden in deze onzekere tijd. De ThuisBieb is in ieder geval open tot en met 1 juni.

Bekijk details van Bibliotheken stellen 100 e-books beschikbaar via ThuisBieb

• Boekentip nieuwsbrief jeugd

31 maart 2020

Onze leesconsulenten maken wekelijks een nieuwsbrief vol lees-, luister- en kijktips van boeken waar iedereen nu thuis direct van kan gaan genieten.

Bekijk details van Boekentip nieuwsbrief jeugd

• De online Bibliotheek blijft altijd open!

17 maart 2020

Gelukkig kun je digitaal doorlezen met de ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de online Bibliotheek. Of probeer eens een luisterboek: download de LuisterBieb-app met ruim 3.700 luisterboeken voor alle leeftijden (ook peuters en kleuters). We hebben tijdelijk een extra reeks mooie luisterboeken aan de app toegevoegd. Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Bekijk details van De online Bibliotheek blijft altijd open!

• Vestigingen Bibliotheek Oosterschelde tijdelijk gesloten

16 maart 2020

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn tijdelijk gesloten. Nadat we u vrijdag informeerden over het annuleren van alle activiteiten en sluiting van een aantal vestigingen, is de situatie gewijzigd. We vinden het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen ten behoeve van uw en onze gezondheid. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze bibliotheken te sluiten vanaf vandaag 16 maart tot 6 april. Dit heeft gevolgen voor het inleveren van materialen, reserveringen en...

Bekijk details van Vestigingen Bibliotheek Oosterschelde tijdelijk gesloten

• Bekijk onze nieuwsbrief van maart

2 maart 2020

Lees onze nieuwsbrief van maart en blijf op de hoogte van het laatste landelijke - en plaatselijke nieuws, handige tips en leuke acties zoals gratis workshops, lezingen en cursussen.

Bekijk details van Bekijk onze nieuwsbrief van maart

• De Bibliotheek helpt bij belastingaangifte

26 februari 2020

Kun je wel wat hulp gebruiken bij je belastingaangifte? Een expert die met je meekijkt? Of heb je een vraag? Dat kan tijdens onze workshops in de Bibliotheek. Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek gratis computer- en internetgebruik. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor wie geen lid is van de Bibliotheek. Deze service is gratis.

Bekijk details van De Bibliotheek helpt bij belastingaangifte

• Activiteiten in het voorjaar bij Bibliotheek Oosterschelde

17 februari 2020

Het bruist van de activiteiten in de vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde. Alle activiteiten zijn te vinden in het overzichtelijke activiteiten overzicht van de bieb, dat begin maart beschikbaar is in alle 30 biebvestigingen en online via deze site.

Bekijk details van Activiteiten in het voorjaar bij Bibliotheek Oosterschelde