Resultaat 11 - 12 (van 12)

• Bibliotheek Oosterschelde benoemt nieuwe Directeur-bestuurder Bekijk details

9 november 2021

De Raad van Toezicht van Bibliotheek Oosterschelde heeft Robin Bierens per 1 januari 2022 benoemd tot directeur-bestuurder. Hij volgt Jannie van Vugt op, die na 15 jaar de organisatie gaat verlaten en zich gaat richten op andere professionele uitdagingen. De Raad van Toezicht is verheugd om, na een zorgvuldige procedure, Robin Bierens te kunnen verwelkomen als het nieuwe boegbeeld van Bibliotheek Oosterschelde.

• Gratis online cursussen voor leden Bekijk details

16 februari 2021

Leden van de Bibliotheek kunnen vanaf 1 februari 2021 online cursussen volgen via hun Bibliotheek. Met online cursussen als Presenteren, Doelgericht werken, Goed met Geld of Kritisch denken kunnen zij leren en zich persoonlijk ontwikkelen. Gratis en op elk moment!

Paginanavigatie