Resultaat 181 - 183 (van 183)

• Belastingaangifte doen in de Bibliotheek

9 maart 2020

Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek beveiligd computer- en internetgebruik. De ingevulde aangifte kan kosteloos worden geprint. Deze gratis faciliteiten zijn voor iedereen beschikbaar, ook voor wie geen lid is van de Bibliotheek.

Bekijk details van Belastingaangifte doen in de Bibliotheek

• Gratis workshop creatief schrijven

19 april 2019

Altijd al willen starten met schrijven of wil je dat ene verhaal dat je al zo lang wilt vertellen op papier zetten? De Bibliotheek Oosterschelde organiseert een gratis workshop creatief schrijven tijdens de Zeeuwse Uitmarkt op 18 mei in Hotel & Brasserie Katoen.

Bekijk details van Gratis workshop creatief schrijven

• Vakantiebieb 2018

24 mei 2018

Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Bekijk details van Vakantiebieb 2018