Resultaat 141 - 150 (van 165)

 • Nieuw bij de Bibliotheek: Online kaarten bestellen via onze website

  5 december 2016

  Vanaf heden kunnen klanten voor alle activiteiten van de Bibliotheek Oosterschelde online een plek reserveren of een kaart bestellen en af rekenen vanachter hun computer. Direct thuis kaarten bestellen, betalen en printen!

  Bekijk details van Nieuw bij de Bibliotheek: Online kaarten bestellen via onze website

 • Boekverkoop in de Bibliotheek

  5 december 2016

  Vanaf 9 december kun je weer je slag slaan om een mooie wintervoorraad aan te leggen tijdens onze Boekverkoop met materialen voor volwassenen en kinderen in de vestigingen Goes, Heinkenszand, Zierikzee, Bruinisse, Burgh Haamstede en 's Gravenpolder.

  Bekijk details van Boekverkoop in de Bibliotheek

 • DigiTaal: cursussen & workshops

  2 december 2016

  Wil je starten met een nieuw apparaat of programma en vind je het leuker om dit samen met anderen te doen? Ontwikkel je DigiTaal! De Bibliotheek Oosterschelde organiseert allerlei activiteiten, cursussen en workshops. Wij staan garant voor professionele docenten, aantrekkelijke prijzen en een prettige leeromgeving. De prijzen zijn inclusief cursusmateriaal en koffie/thee.

  Bekijk details van DigiTaal: cursussen & workshops

 • Bibliotheek Oosterschelde en OdyZee Kloetinge werken samen aan leesmotivatie

  11 november 2016

  Het OdyZee College in Kloetinge en de Bibliotheek Oosterschelde gaan samenwerken in het project 'Meer Lezen'. OdyZee is een school voor kinderen met een stoornis in het autistisch spectrum.

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde en OdyZee Kloetinge werken samen aan leesmotivatie

 • De Bibliotheek introduceert ‘Online cursussen van de Bibliotheek’

  1 november 2016

  Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.

  Bekijk details van De Bibliotheek introduceert ‘Online cursussen van de Bibliotheek’

 • Nederland Leest 2016: democratie

  24 oktober 2016

  Ook dit jaar geven wij weer een cadeau aan onze leden. Vanaf dinsdag 1 november kun je het boek van je keuze ophalen. Zolang de voorraad strekt. En er zijn allerlei interessante activiteiten rondom Nederland Leest zoals een lezing over De Amerikaanse Droom en een lezing van Carolijn Visser over haar nieuwe boek ‘Selma’. In diverse vestigingen zijn er ook presentatietafels te zien met materialen over het thema democratie.

  Bekijk details van Nederland Leest 2016: democratie

 • De Bibliotheek maakt je rijker

  21 oktober 2016

  Heb je ze al gezien? De bushokjes en andere plaatsen waar de Bibliotheek promotie maakt onder het motto 'de Bibliotheek maakt je rijker'.

  Bekijk details van De Bibliotheek maakt je rijker

 • Minister Bussemaker lanceert campagne ‘de Bibliotheek maakt je rijker’

  17 oktober 2016

  Op 13 oktober lanceerde minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) de campagne ‘De Bibliotheek maakt je rijker’ samen met voorzitter Marleen Barth van de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB). De Bibliotheek is er voor iedereen en is dè partner in persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen is er wat te halen waar je verder mee komt. Met de nieuwe koers zetten openbare Bibliotheken zich in om de samenleving vaardiger, vindingrijker en creatiever te maken. De campagne ‘De Bibliotheek...

  Bekijk details van Minister Bussemaker lanceert campagne ‘de Bibliotheek maakt je rijker’

 • Bibliotheek Oosterschelde wint RESET-Award

  14 oktober 2016

  De Zeeuwse Bibliotheek Oosterschelde wist het beste opnieuw te beginnen en wint daarom de RESET-award. Het Amsterdamse consultancybureau Over/Nieuw weet alles van opnieuw beginnen en reikt de prijs daarom jaarlijks uit aan innovatieve bedrijven met een maatschappelijke missie. Bibliotheek Oosterschelde wordt geroemd omdat het laaggeletterdheid aanpakt door scholen te bezoeken, financiering anders organiseert en ook nieuwe media aan zo’n 7.000 Zeeuwse kinderen onderwijst. Daarmee lijkt er een nieuwe...

  Bekijk details van Bibliotheek Oosterschelde wint RESET-Award

 • Kinderboekenweek "Voor altijd jong"

  1 oktober 2016

  Opa's en oma's staan van 5 tot en met 16 oktober centraal tijdens de 62e Kinderboekenweek. Bibliotheek Oosterschelde organiseert in deze periode activiteiten die (voor)lezen, (groot)ouders, kleinkinderen, én mooie kinderboeken samenbrengen. Voor iedereen die van verhalen houdt, zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek.

  Bekijk details van Kinderboekenweek "Voor altijd jong"