Studenten van Scalda

Ben je student van Scalda? Bibliotheek Oosterschelde werkt intensief samen met Scalda. Je bent van harte welkom om te studeren en gebruik te maken van onze faciliteiten!

  • Bibliotheekpas

    Als student van Scalda is het lidmaatschap van de Bibliotheek voor jou gratis. Je Scaldapas geldt hierbij als Bibliotheekpas. Geniet van de voordelen van de Basispas, zoals boeken lenen en (digitale) bronnen.

  • Studeerplekken

    In de Bibliotheek kun je ideaal studeren. Er zijn grote tafels en zithoekjes om met een groepje te werken. Of maak gebruik van een van de stiltecabines. Ook is er gratis wifi via Publicroam.

  • Koffie en gratis wifi

    Log in bij Publicroam en gebruik de gratis wifi in heel het gebouw. Toe aan een break? Het Leescafé is de plek om weer even bij te tanken.

Zoek in de catalogus

Ben je op zoek naar een titel? Gebruik de catalogus en zoek op een titel, auteur of onderwerp. De catalogus bevat de volledige collectie van alle Zeeuwse Bibliotheken.

Open de catalogus

Gebruik de app

De Zeeuwse Bibliotheken hebben een eigen app. Hiermee kun je zoeken in de catalogus, boeken reserveren en verlengen en de openingstijden van alle vestigingen bekijken.

Download de app:

Nieuw binnen | 📚 Boeken

De LEES-app voor jongeren die niet van lezen houden

Met de LEES-app krijgen vmbo-leerlingen en mbo-studenten een jaar lang gratis toegang tot 100 e-books en luisterboeken die speciaal voor hen zijn geselecteerd. De LEES-app is te gebruiken tot 1 september 2024.