ALLE VESTIGINGEN GESLOTEN MAAR AFHAALSERVICE IS MOGELIJK. LET OP: AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn gesloten. Wel blijft het mogelijk om materialen in te leveren en gereserveerde materialen af te halen via onze Afhaalservice met aangepaste openingstijden. Leners die de Bibliotheek niet willen of kunnen bezoeken, kunnen e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek.

Op zoek naar een (nieuwe) baan? Kom dan naar Werken aan Werk

Werken aan Werk zijn maandelijkse bijeenkomsten in Goes en Zierikzee. Je krijgt tips van een deskundige en je kunt ervaringen uitwisselen met andere werkzoekenden. Elke maand is er een andere gastspreker aanwezig op het gebied van succesvol solliciteren.

We werken samen met: JobOn; de landelijke community voor werkzoekenden en de Levende Sollicitatiegids (beter bekend als Walk en Talk) om ons (online) aanbod up-to-date te houden.

Op deze manier geeft de Bibliotheek Oosterschelde werkzoekenden een kans om op een laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.  

Genoemde activiteiten tellen mee als sollicitatie-activiteit. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen.

Aanbevolen literatuur voor werkzoekenden

Werken aan Werk Goes

Elke derde dinsdag van de maand
10.00-12.00 uur.

Deelname is gratis, aanmelden noodzakelijk. 

Locatie: Bibliotheek Goes
Oostwal 34

Werken aan Werk Zierikzee

Elke vierde woensdag van de maand
10.00-12.00 uur.

Deelname is gratis, aanmelden noodzakelijk.

Locatie: Bibliotheek Zierikzee
Hatfieldpark 1 

Contact en informatie

Neem contact op met Anneke Vereecken via
0113-562626 of werkenaanwerk@bibliotheekoosterschelde.nl