ALLE VESTIGINGEN GESLOTEN MAAR AFHAALSERVICE IS MOGELIJK. LET OP: AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn gesloten. Wel blijft het mogelijk om materialen in te leveren en gereserveerde materialen af te halen via onze Afhaalservice met aangepaste openingstijden. Leners die de Bibliotheek niet willen of kunnen bezoeken, kunnen e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek.

Klik & Tik

Klik & Tik cursus internet

Het internet is voor iedereen. Wil je starten met internet, maar weet je niet goed hoe dat werkt? Volg dan de basiscursus internet van Klik & Tik in de Bibliotheek. Stap voor stap ga je het internet op en ontdek je hoe dit werkt.

Wil je meedoen?

Je kunt wekelijks starten met de cursus, je werkt zelfstandig en in eigen tempo aan de computer van de Bibliotheek. Wanneer je hulp nodig hebt word je geholpen door een medewerker of vrijwilliger van de Bibliotheek.

Ga je ook mee het internet op?

De cursus is gratis, ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. olg de aanwijzingen v.w.b. de coronamaatregelen ter plaatse op. De deelname is gratis maar wel vooraf aanmelden via: taalhuisosr@bibliotheekoosterschelde.nl voor Goes en Kapelle en via taalhuiszierikzee@bibliotheekoosterschelde.nl voor Zierikzee of bij de informatiebalie in de Bibliotheek tijdens openingsuren.