ALLE VESTIGINGEN GESLOTEN MAAR AFHAALSERVICE IS MOGELIJK. LET OP: AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn gesloten. Wel blijft het mogelijk om materialen in te leveren en gereserveerde materialen af te halen via onze Afhaalservice met aangepaste openingstijden. Leners die de Bibliotheek niet willen of kunnen bezoeken, kunnen e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek.

Contactformulier

Wij doen ons best om gebruikers dagelijks een optimale service te bieden. Daarbij mag je het beste van ons verlangen. Uiteraard kan onze dienstverlening altijd worden verbeterd of uitgebreid. Daarom staan we open voor reacties: suggesties hoe het beter zou kunnen, opmerkingen, tips, maar ook klachten. Hiermee kunnen wij onze service verbeteren.

Voor een juiste afhandeling vragen wij hieronder je gegevens in te vullen:

Vul als je lid bent hier het nummer van je bibliotheekpas in. NB: niet het NL-nummer, maar het 8-cijferige nummer daaronder

Bijvoorbeeld een print screen

*= verplicht veld

Anonieme klachten worden niet in behandeling genomen.