ALLE VESTIGINGEN GESLOTEN MAAR AFHAALSERVICE IS MOGELIJK. LET OP: AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn gesloten. Wel blijft het mogelijk om materialen in te leveren en gereserveerde materialen af te halen via onze Afhaalservice met aangepaste openingstijden. Leners die de Bibliotheek niet willen of kunnen bezoeken, kunnen e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek.

Wat is de Biblioservicebus?

In de Biblioservicebus vind je:

• Een geldautomaat van de Rabobank. • PostNL postkantoor. • OV-chipkaart Servicepunt. • Cadeaubonnen. • Boeken, tijdschriften, dvd's en puzzels. • Rekken met folders en brochures van diverse organisaties. • Kopie- en printmogelijkheid voor documenten. • Deskundig en vriendelijk personeel. • Verschillende pc’s met internetverbinding.

Dankzij moderne technologie en de samenwerking tussen verschillende organisaties kunnen ook digitale diensten en producten aangeboden worden, zoals: reisplanners en praktische reisinformatie van Openbaar Vervoer, inschrijving bij het UWV WERKbedrijf, gemeentelijke informatie en informatie over gezondheid, cultuur, evenementen, zorg en welzijn.

De Rabobank toont met deze samenwerking aan dat zij zich inspant om de vitaliteit van kleine kernen in stand te houden en dichtbij de klanten te blijven.

Je hebt via de gezamenlijke catalogus met de publiekscomputer toegang tot het totale bezit en dienstenpakket van alle Zeeuwse bibliobussen en bibliotheken. Je kunt ook gratis internetten. De bus is goed toegankelijk en biedt een zitplek om even uit te rusten en er is een rolstoellift aanwezig.

Iedereen is welkom, de dienstverlening is gratis. Voor het lenen van boeken of andere materialen kun je een abonnement afsluiten.

Foto boven: Katja van Noort. Foto links: Dirk-Jan Gjeltema.