ALLE VESTIGINGEN GESLOTEN MAAR AFHAALSERVICE IS MOGELIJK. LET OP: AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn gesloten. Wel blijft het mogelijk om materialen in te leveren en gereserveerde materialen af te halen via onze Afhaalservice met aangepaste openingstijden. Leners die de Bibliotheek niet willen of kunnen bezoeken, kunnen e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek.

Voor wie is de Biblioservicebus?

De Biblioservicebus is er voor iedereen!

Deze 2 Duitse toeristen in Hoedekenskerke waren erg blij dat de Biblioservicebus ook OV-chipkaarten verkoopt!

Anja, 24 jaar, werkt buiten het dorp:
Anja komt met een BoekStartbon van de gemeente een koffertje en een gratis abonnement ophalen voor haar baby. In de Biblioservicebus kijkt ze op de site van de gemeente hoe een bouwvergunning aangevraagd kan worden en koopt cadeaubonnen voor de buurvrouw die ook net een baby heeft gekregen.

Dora en Geert, beide de 60 gepasseerd:
Dora en Geert komen iedere week samen geld pinnen. Vandaag printen ze de dienstregeling van de trein en nemen een busboekje van de lijnbus mee, want ze gaan bij de kleinkinderen op bezoek. Ze kijken ook altijd even tussen de boeken en lenen zo nu en dan een aantal boeken. Wanneer zij postzegels en enveloppen nodig hebben kopen ze deze ook in de Biblioservicebus.

Pim, 16 jaar, bijna van school:
Pim koopt na schooltijd zijn beltegoed en een anonieme OV-chipkaart in de Biblioservicebus. Samen met een medewerker zoekt hij nog naar gerichte informatie voor zijn werkstuk.