ALLE VESTIGINGEN GESLOTEN MAAR AFHAALSERVICE IS MOGELIJK. LET OP: AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn gesloten. Wel blijft het mogelijk om materialen in te leveren en gereserveerde materialen af te halen via onze Afhaalservice met aangepaste openingstijden. Leners die de Bibliotheek niet willen of kunnen bezoeken, kunnen e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek.

Bibliobussen

De Zeeuwse Bibliobussen maken deel uit van het netwerk van Bibliotheekvoorzieningen in Zeeland. Zij zijn de toegangspoort tot de collecties en diensten van alle Bibliotheken in Zeeland. Tevens beschikken alle Bibliobussen over een OV-chipkaart oplaad- en afhaalpunt en zijn er anonieme OV-chipkaarten, informatiefolders en serviceformulieren verkrijgbaar. De Bibliobussen hebben ruim 70 halteplaatsen in Zeeland boven de Westerschelde.

Wat biedt de Biblioservicebus?

Boeken lenen, geld pinnen, OV-chipkaart opladen, internet raadplegen, postzaken regelen...

Wat biedt de ColumBus?

Boeken lenen, OV-chipkaart opladen, internet raadplegen, postzaken regelen, kopieer- print en scanfaciliteiten.