Bieb in de buurt gemeente Tholen

De Bieb in de buurt in de gemeente Tholen biedt een compacte, actuele en wisselende boekencollectie voor volwassenen. De boeken kunnen zonder registratie en boetevrij worden gebruikt. Heb je na 3 of 6 weken je boek uit, dan zet je het weer terug in de Bieb in de buurt boekenkast. Verder is de Bieb in de buurt een ontmoetingsplek met een krant, tijdschriften en een (digitale) leestafel met een tablet en een internetcomputer.

Ben je lid van de Bibliotheek dan kun je daarnaast van de mogelijkheid gebruik maken (24 uur per dag) om uit de (landelijke) bibliotheekcatalogus te reserveren.

Jeugd
Voor de allerkleinsten zijn er prentenboeken in Bieb in de Buurt aanwezig. De rest van de jeugdcollectie van de Bibliotheek is verhuisd naar de basisscholen in het dorp. Kinderen kunnen op hun eigen school gebruik maken van de jeugdcollectie van de Bibliotheek. Met uitzondering van Oud-Vossemeer; in deze Bieb in de Buurt is een grote jeugdcollectie aanwezig.

Op de volgende locaties in Tholen zijn Bieb in de buurt punten:

Te laat geld betalen en overige zaken

In alle Bieb in de buurt in Tholen is het mogelijk om op een (internet)computer te werken.
Er is geen mogelijkheid tot het printen van documenten.
Leden van de gemeente Tholen mogen boetevrij inleveren in elke vestiging/Bieb in de buurt van de Gemeente Tholen.
Overige bedragen kun je betalen door het bedrag over te maken ovv van je pasnummer op rekeningnummer NL98 RABO 0133062988 t.n.v. Stichting Bibliotheek Oosterschelde te Heinkenszand.

Landelijke aanvragen (LA), dus buiten Zeeland, kosten € 1,50.
Deze bedragen kun je betalen door het bedrag over te maken ovv van je pasnummer en LA op rekeningnummer NL98 RABO 0133062988 t.n.v. Stichting Bibliotheek Oosterschelde te Heinkenszand.

Wist je dat?

• de boekencollectie van de Bieb in de buurt beschikbaar is voor de hele gemeenschap van Tholen, dus ook voor niet-leden. Iedereen is welkom om een boek mee te nemen en heb je je boek uit, zet het weer terug in de Bieb in de buurt boekenkasten;
  • je boeken kunt lenen zonder te registreren;
  • leden bij alle Bieb in de buurt locaties terecht kunnen voor het afhalen en retourneren van hun gereserveerde materialen.
  • je alleen reserveringen zelf moet inscannen bij het ophalen en ook, bij het terugbrengen, weer uit moet scannen via de zelfservicebalie.