De AfhaalBieb

Weinig tijd om naar een vestiging van de Bibliotheek te komen? Maak dan gebruik van Afhaalbieb.

Wat is het?
Deze gratis afhaalservice voor leden van Bibliotheek Oosterschelde vind je in voor jou bekende plekken in de omgeving. Bijvoorbeeld in het tankstation of bij de supermarkt. Hier staan geen boeken om uit te zoeken, maar kun je alleen boeken en andere materialen afhalen. Bestel een boek, dvd, cd en/of luisterboek via onze website en je bestelling wordt bezorgd bij een AfhaalBieb of andere locatie naar keuze.

Hoe werkt het?
In de catalogus van de Bibliotheek kun je kiezen uit een collectie van meer dan twee miljoen titels: boeken, luisterboeken, dvd’s of cd’s. Vraag een titel aan en geef aan waar je de bestelling wil afhalen. Een bestelling laten bezorgen bij een AfhaalBieb is gratis en je geleende materialen kunnen hier ook ingeleverd worden.

Wanneer staat de reservering klaar?
Dat is afhankelijk of het materiaal beschikbaar is, maar er wordt alles aan gedaan om dit zo snel mogelijk voor je klaar te zetten. Je ontvangt een e-mail als je bestelling is verwerkt.
Let op: Deze mail ontvang je meestal op donderdag, daarna gaat het met ons transport naar de gekozen locatie. Daar staat het vanaf maandag voor je klaar.

Welke locaties?
Op dit moment vind je Afhaalbieb in:

Deze Bieb in de Buurt punten worden AfhaalBieb:

• Anna-Jacobapolder

Vanaf 1 oktober

• Gevestigd in Basisschool Het Kompas
    • Adres: Steintjeskreek 2, 4675 RZ Sint Philipsland
    • Openingstijden: maandag t/m vrijdag tussen 12:00 - 13:15 uur en 15:15 - 16.30 uur
  • Scherpenisse

Vanaf 1 oktober

• Gevestigd in Texaco Scherpenisse
    • Adres: Spuidamstraat 5, 4694 CK Scherpenisse