De bouw is gestart!

Afgelopen vrijdag 9 april zijn we gestart aan met de werkzaamheden aan het Kolveniershof in Goes. De voorbereidingen zijn achter de schermen doorgegaan, maar we zijn erg blij dat er nu ook echt iets gebeurt op de locatie.

Om op de nieuw locatie een eigentijdse Bibliotheek neer te zetten die voldoet aan alle eisen voor het huidige Bibliotheekwerk, moet er veel verbouwd worden. We starten nu eerst met het oude afbreken zodat we hierna iets moois kunnen opbouwen!

Wij zijn enthousiast over de nieuwe plek voor de Bibliotheek en nu dat het sloopwerk zo snel gaat, zien we al uit naar de volgende stappen van onze route. Er zal nog veel verbouwd en ingericht worden. Ook moet de oude locatie leeg en netjes opgeleverd worden. We hebben dus een hoop werk voor de boeg.