ALLE VESTIGINGEN GESLOTEN MAAR AFHAALSERVICE IS MOGELIJK. LET OP: AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn gesloten. Wel blijft het mogelijk om materialen in te leveren en gereserveerde materialen af te halen via onze Afhaalservice met aangepaste openingstijden. Leners die de Bibliotheek niet willen of kunnen bezoeken, kunnen e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek.

Openingstijden

Weergaveopties:

 • Bibliotheek 's-Gravenpolder Bekijk details

  Bibliotheek 's-Gravenpolder is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

  Bekijk details van Bibliotheek 's-Gravenpolder

 • Leespunt 's-Heerenhoek Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in de recreatieruimte van SVRZ Theresiahof. Het Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Heinkenszand of ’s-Gravenpolder kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

  Bekijk details van Leespunt 's-Heerenhoek

 • Bibliotheek Heinkenszand Bekijk details

  De Bibliotheek in Heinkenszand is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

  Bekijk details van Bibliotheek Heinkenszand

 • Leespunt Lewedorp Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in Basisschool De Leeuwerik. Het Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Heinkenszand of ’s-Gravenpolder kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

  Bekijk details van Leespunt Lewedorp

 • Leespunt Oudelande Bekijk details

  Het leespunt is gevestigd in het gebouw van Kindcentrum de Schakel. Het leespunt vindt u via de ingang van de kinderopvang. Het leespunt richt zich op kinderen. Ook is het leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Heinkenszand of ’s-Gravenpolder kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

  Bekijk details van Leespunt Oudelande

 • Leespunt Ovezande Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in Basisschool De Zandplaat. Het Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Heinkenszand of ’s-Gravenpolder kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

  Bekijk details van Leespunt Ovezande

 • Bibliotheek Goes Bekijk details

  De bibliotheek beschikt, naast duizenden romans over vele informatieve boeken die de meest uiteenlopende onderwerpen behandelen. Daarnaast is er een collectie CD's, DVD's en bladmuziek aanwezig. Er is een leesruimte waar kranten en tijdschriften geraadpleegd kunnen worden, u kunt ook gratis gebruik maken van internet.

  Bekijk details van Bibliotheek Goes

 • Leespunt 's-Heer Arendskerke Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in Basisschool Schengehof. Dit Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Goes kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

  Bekijk details van Leespunt 's-Heer Arendskerke

 • Leespunt 's-Heer Hendrikskinderen Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in basisschool CBS De Poeljeugd. Dit Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Goes kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

  Bekijk details van Leespunt 's-Heer Hendrikskinderen

 • Leespunt Wilhelminadorp Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in OBS Stamperiusschool. Dit Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Goes kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

  Bekijk details van Leespunt Wilhelminadorp

 • Leespunt Wolphaartsdijk Bekijk details

  Het Leespunt is gevestigd in Brede school Het Samenspel. Dit Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Goes kunnen komen. Met de service ‘Boek op maat’ is de gehele collectie van alle Zeeuwse bibliotheken voor u beschikbaar. Tijdens de schoolvakanties is het Leespunt gesloten.

  Bekijk details van Leespunt Wolphaartsdijk

 • Bibliotheek Kapelle Bekijk details

  Bibliotheek Kapelle is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde. De bibliotheek is gevestigd in brede school Het Saamdeel.

  Bekijk details van Bibliotheek Kapelle

 • Bibliotheek Wemeldinge Bekijk details

  Bibliotheek Wemeldinge is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in Dorpshuis de Wemel.

  Bekijk details van Bibliotheek Wemeldinge

 • Leespunt Hansweert Bekijk details

  Het Leespunt richt zich op kinderen. Ook is het Leespunt voor mensen die niet naar de bibliotheek in Kruiningen kunnen komen. Het leespunt is gevestigd in de brede school de Kolk. Tijdens de schoolvakanties is het leespunt gesloten.

  Bekijk details van Leespunt Hansweert

 • Bieb in de buurt Krabbendijke Bekijk details

  Bieb in de buurt Krabbendijke is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in Zorgcentrum Ter Weel.

  Bekijk details van Bieb in de buurt Krabbendijke

 • Bibliotheek Kruiningen Bekijk details

  Bibliotheek Kruiningen is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde. Hier is ook een postnl punt: pakketten ophalen, (wereldwijd) versturen, retour sturen en aangetekende pakketten versturen.

  Bekijk details van Bibliotheek Kruiningen

 • AfhaalBieb Oostdijk Bekijk details

  Afhaalpunt van Bibliotheek Oosterschelde bij Stichting De Putter in Oostdijk.

  Bekijk details van AfhaalBieb Oostdijk

 • Bieb in de buurt Rilland Bekijk details

  Bieb in de buurt Rilland is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde. De bieb is gevestigd in Zorgcentrum Ter Weel, locatie Vliedberg.

  Bekijk details van Bieb in de buurt Rilland

 • AfhaalBieb Waarde Bekijk details

  Het afhaalpunt van Bibliotheek Oosterschelde is gevestigd in Kapsalon Parkzicht.

 • Bieb in de buurt Yerseke Bekijk details

  Bieb in de buurt Yerseke is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in Zorgcentrum Ter Weel, locatie Moerzicht.

  Bekijk details van Bieb in de buurt Yerseke

 • Bibliotheek Burgh-Haamstede Bekijk details

  Bibliotheek te Burgh-Haamstede. De bibliotheek is onderdeel van Stichting de Bibliotheek Oosterschelde.

  Bekijk details van Bibliotheek Burgh-Haamstede

 • Bibliotheek Bruinisse Bekijk details

  Bibliotheek Bruinisse is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde.

  Bekijk details van Bibliotheek Bruinisse

 • Bibliotheek Zierikzee Bekijk details

  Bibliotheek Zierikzee is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde. Parkeren bij de Bibliotheek in Zierikzee: De Bibliotheek is gevestigd in het gebouw van de Pontes Pieter Zeeman, parkeren kan op het terrein voor de Bibliotheek. Via de Haringvlietstraat richting de Grevelingenstraat ga je vlak vóór de rotonde (bij de Action) linksaf.

  Bekijk details van Bibliotheek Zierikzee

 • AfhaalBieb Anna Jacobapolder Bekijk details

  AfhaalBieb Anna Jacobapolder is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in basisschool Het Kompas.

  Bekijk details van AfhaalBieb Anna Jacobapolder

 • Bieb in de buurt Oud-Vossemeer Bekijk details

  Bieb in de buurt Oud-Vossemeer is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde. De bieb is gevestigd in dorpshuis de Vossenkuil. Het is mogelijk om op een (internet)computer te werken. Er is geen mogelijkheid tot het printen van documenten.

  Bekijk details van Bieb in de buurt Oud-Vossemeer

 • AfhaalBieb Poortvliet Bekijk details

  Bieb in de buurt Poortvliet is onderdeel van Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in de Attent Supermarkt - Jansen.

  Bekijk details van AfhaalBieb Poortvliet

 • AfhaalBieb Scherpenisse Bekijk details

  AfhaalBieb Scherpenisse is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in benzinestation Texaco.

  Bekijk details van AfhaalBieb Scherpenisse

 • Bibliotheek Sint Annaland Bekijk details

  Bibliotheek Sint Annaland is onderdeel van de Sichting Bibliotheek Oosterschelde. De bibliotheek bevindt zich in de brede school.

  Bekijk details van Bibliotheek Sint Annaland

 • Bieb in de buurt Sint-Maartensdijk Bekijk details

  Bieb in de buurt Sint-Maartensdijk is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde. De bieb is gevestigd in de recreatieruimte van Woonzorgcentrum Maartenshof te Sint-Maartensdijk. Het is mogelijk om op een (internet)computer te werken. Er is geen mogelijkheid tot het printen van documenten.

  Bekijk details van Bieb in de buurt Sint-Maartensdijk

 • Bieb in de buurt Sint Philipsland Bekijk details

  Bieb in de Buurt Sint Philipsland is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in dorpshuis De Wimpel. Het is mogelijk om op een (internet)computer te werken. Er is geen mogelijkheid tot het printen van documenten.

  Bekijk details van Bieb in de buurt Sint Philipsland

 • AfhaalBieb Stavenisse Bekijk details

  AfhaalBieb Stavenisse is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in MCD supermarkt.

  Bekijk details van AfhaalBieb Stavenisse

 • Bieb in de buurt Tholen-stad Bekijk details

  Bieb in de buurt Tholen-stad is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in het gemeentehuis van Tholen. Het is mogelijk om op een (internet)computer te werken. Er is geen mogelijkheid tot het printen van documenten.

  Bekijk details van Bieb in de buurt Tholen-stad

 • AfhaalBieb Sint Annaland Jumbo Bekijk details

  AfhaalBieb Sint Annaland Jumbo is onderdeel van de Stichting Bibliotheek Oosterschelde en is gevestigd in Jumbo supermarkt Bert Slingerland Sint Annaland

  Bekijk details van AfhaalBieb Sint Annaland Jumbo