Zomeropeningstijden en langer lenen

Gepubliceerd op: 6 juli 2017 09:45

De zomer wordt door veel mensen gebruikt om eens lekker ‘bij te lezen’. Of je nu op reis gaat of thuisblijft, wist je dat je boeken 6 weken kunt lenen? Hieraan zijn uiteraard geen kosten aan verbonden.

Leen je e-books bij de Bibliotheek
Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie, bibliotheekleden kunnen kiezen uit duizenden e-books. Voor tablet en smartphone, maar ook voor de e-reader.

Op vakantie denk ook eens aan de VakantieBiebapp
De VakantieBieb biedt een leuk digitaal leespakket voor het hele gezin met: romans en thrillers, kinderboeken, tijdschriften, reis- en taalgidsen. Met bekende auteurs en goede titels. De e-books zijn te lezen t/m 31 augustus. Makkelijk mee te nemen.

Extra lang lenen
Verleng direct met 3 weken bij de zelfservicebalie in de Bibliotheek. Online verlengen met 3 weken kan ook! Snel en makkelijk, en gewoon vanuit je strandstoel!

Aangepaste openingstijden tijdens de schoolvakantie
De vestigingen, Heinkenszand, Wemeldinge en Zierikzee  hebben in de zomervakantie aangepaste openingstijden.