Bieb Oosterschelde beperkt open

Gepubliceerd op: 30 juni 2020 14:29

Veel vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde zijn open met aangepaste tijden. Uiteraard nemen we maatregelen om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te waarborgen. Lees snel verder wat dit betekent!

Lenen en inleveren in de Bibliotheek:

1. Is mogelijk in sommige vestigingen. Er worden andere openingstijden gehanteerd dan de gebruikelijke, zie de knop openingstijden. Van de ontmoetings- en verblijfsfunctie zoals het lezen van kranten en tijdschriften, studeren, een kopje koffie drinken of naar het toilet gaan, is nog geen sprake. Het gebruik van internetpc’s is weer beperkt toegestaan (maximaal een ½ uur per klant) en zijn kopieer- en printmogelijkheden mogelijk in de vestigingen Heinkenszand, 's-Gravenpolder, Goes, Kruningen, Kapelle, Burgh-Haamstede, Bruinisse en Zierikzee.
    De activiteiten in de Bibliotheken gaan nog niet van start (online blijven we actief!).
  2. Het is ook weer mogelijk om (landelijk) materialen te reserveren. Je ontvangt, zoals je gewend was, een bericht als de reservering voor je klaar staat.

Kijk op onze openingstijden welke vestigingen er open zijn met aangepaste openingstijden.
De Leespunten en Bieb in de buurten punten blijven voorlopig gesloten omdat deze zich in een school of verzorgingshuis bevinden.

Wat zijn onze spelregels:

• Voorzieningen zoals de krantenhoek, toiletten, koffieautomaat etc. zijn niet toegankelijk
  • Lener levert zelf de materialen in bij de zelfbedieningsbalie
  • Het gebruik van een mandje is verplicht
  • Neem je lenerspas mee – lenen en verlengen is anders niet mogelijk
  • Blijf thuis als jij of één van je gezinsleden verkouden is of griepklachten heeft
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Er kan een beperkt aantal bezoekers tegelijk toegelaten worden in sommige vestigingen
  • Bij binnenkomst staat handgel; verzocht wordt om de handen hiermee te reinigen
  • Bezoek de Bieb doelgericht en blijf niet langer dan nodig
  • Volg verder de instructies van het personeel
  • Voor specifiekere informatie en vragen kun je mailen of bellen met de vestiging

Bibliobussen
De Biblioservicebus en de ColumBus rijden weer volgens rooster.

Telaatgelden
Heb je nog uitleningen op je Bibliotheekpas geregistreerd staan? Je mag alle geleende materialen tot 1 augustus gratis inleveren.
Tot 1 augustus rekenen we geen telaatgeld. Kom je na die tijd en ben je laat, dan geldt dat je weer € 0,10 per dag telaatgeld per geleend item moet betalen.

Graag tot ziens in de Bibliotheek!