ALLE VESTIGINGEN GESLOTEN MAAR AFHAALSERVICE IS MOGELIJK. LET OP: AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn gesloten. Wel blijft het mogelijk om materialen in te leveren en gereserveerde materialen af te halen via onze Afhaalservice met aangepaste openingstijden. Leners die de Bibliotheek niet willen of kunnen bezoeken, kunnen e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek.

Vernieuwde Bieb in de buurt Krabbendijke opent 1 december haar deuren

Gepubliceerd op: 23 november 2020 14:27

De vernieuwde Bieb in de buurt Krabbendijke, in zorgcentrum Ter Weel, gaat weer open en wel op dinsdag 1 december vanaf 9.30 uur. Door de verbouwing van Ter Weel heeft de Bieb in de buurt een mooie nieuwe plek gekregen op de begane grond. Mede door corona heeft de opening iets langer op zich laten wachten. De medewerkers zijn daarom extra verheugd om weer bezoekers te mogen verwelkomen.

De vernieuwde Bieb in de buurt
De Bieb in de buurt, voorheen gevestigd in de hal, is nu gesitueerd in de fraaie nieuwe aanbouw. Samen met Ter Weel is gekozen voor nieuw interieur in een ruimere opstelling waardoor de collectie beter tot zijn recht komt. De nieuwe openingstijden van Bieb in de buurt Krabbendijke aan de Willem Kosterlaan 1 worden maandag tot en met zaterdag van 9.30-16.30 uur.
Let op, de bieb heropent op dinsdag 1 december.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen! Graag bij het betreden van het gebouw rekening houden met de corona richtlijnen.