VakantieBieb 2019

Gepubliceerd op: 27 mei 2019 09:34

Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. Met de VakantieBieb-app neem je 50 e-books overal met je mee. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek. Er is van alles wat: spanning, chicklit, literatuur en informatief. De VakantieBieb opent op 1 juni voor kinderen en jongeren. Op 1 juli komen de e-books voor volwassenen erbij. Alvast veel leesplezier!

Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app! Ben je tussen de 6 en 18 jaar en wil je kans maken op een iPad mini? Doe dan vanaf 1 juni mee en laat ons weten wat jouw lievelingsboek uit de VakantieBieb is en waarom dat zo is! Lees meer over de actie- en spelvoorwaarden op www.vakantiebieb.nl.

Hét zomerkado voor iedereen: 50 e-books
De VakantieBieb is open van 1 juni t/m 31 augustus voor kinderen en jongeren met 30 e-books. Van 1 juli t/m 31 augustus komen er 20 e-books voor volwassenen bij.

Luisterboeken voor iedereen
Ten slotte hebben we voor de liefhebbers van luisterboeken weer VakantieLuisteren: dertien luisterboeken voor iedereen. Voor de volwassenen zijn dit allemaal titels die ook in de VakantieBieb zitten, onder andere De heilige Rita van Tommy Wieringa en Weet ik veel van Mirjam Oldenhave.

Alvast veel lees- en luisterplezier!