ALLE VESTIGINGEN GESLOTEN MAAR AFHAALSERVICE IS MOGELIJK. LET OP: AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn gesloten. Wel blijft het mogelijk om materialen in te leveren en gereserveerde materialen af te halen via onze Afhaalservice met aangepaste openingstijden. Leners die de Bibliotheek niet willen of kunnen bezoeken, kunnen e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek.

Bibliotheek Sint-Annaland vernieuwt

Gepubliceerd op: 1 december 2020 11:14

De Bibliotheek in Sint-Annaland gaat verbouwen en krijgt een nieuw interieur zodat er meer ruimte is voor activiteiten en ontmoeting, voor jong en oud. Door de inrichting te vernieuwen kunnen we ook meer activiteiten organiseren en is de Bibliotheek straks een plek waar iedereen zich thuis voelt. Maandag 14 december is de laatste dag dat de Bibliotheek in Sint-Annaland open is. Hierna sluit deze tijdelijk de deuren om, zodra het weer mag, te openen in een fris, nieuw jasje!

Nieuw: AfhaalBieb bij de Jumbo
Vanaf 10 december kunnen reserveringen ook bij de Jumbo in Sint-Annaland opgehaald worden. Dat is niet alleen handig tijdens de herinrichting van de bibliotheek, maar ook daarna blijft de Jumbo, met zijn ruime openingstijden, een AfhaalBieb. Daarnaast zorgt de Bibliotheek op deze locatie voor een gevulde boekenkast. Bezoekers kunnen deze boeken meenemen om ze na het lezen weer terug te brengen.

Vrijwilligers gezocht
Zodra het mogelijk is, krijgt de vernieuwde Bibliotheek ruimere openingstijden. Hierdoor kunnen er meer activiteiten voor volwassenen en jeugd georganiseerd worden in samenwerking met partners zoals Anna Zorgt, De Meestoof en Jij op Tholen. Daarvoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

De Bibliotheek in Sint-Annaland wordt door alle vernieuwingen een nog fijnere plek om te bezoeken.

Meer informatie over de Biblitoheek op Tholen.