Stem op Bibliotheek Goes

Gepubliceerd op: 27 september 2022 14:48

De Bibliotheek Goes is trots op de nominatie om in 2022 Beste Bibliotheek van Nederland te worden. Van 1 t/m 23 oktober kan het publiek stemmen.

Beste Bibliotheek Award
De verkiezing van de Beste Bibliotheek van Nederland is een onderscheiding voor die Bibliotheek die binnen de eigen mogelijkheden het best presteert en zich voortvarend opstelt in de eigen lokale omgeving. Bijvoorbeeld als plek voor ontmoeting en debat. Met de verkiezing Beste Bibliotheek wordt aangetoond dat Nederland beschikt over aantrekkelijke en vernieuwende bibliotheken die het waard zijn om in stand te houden. En Bibliotheek Goes is er zo eentje!

De jury
Niet alleen de stem van de vakjury, ook die van het publiek telt mee (beide bepalen samen de einduitslag). Van 1 t/m 23 oktober kan iedereen op de website bibliotheekblad.nl een stem uitbrengen op de Bibliotheek van zijn/haar keuze. Het publiek kan zich oriƫnteren op de kwaliteiten van de deelnemers met behulp van door de kandidaten aangeleverde filmpjes van hun Bibliotheek. De winnaar van de Beste Bibliotheek Award wordt bekendgemaakt op 1 november. Aarzel niet en stem mee: bibliotheekblad.nl/stem

Lees meer over de Beste Bibliotheek Award