Start nieuwe leesclubs

Gepubliceerd op: 23 december 2019 10:10

In de Week van de Leesclub, van 25 t/m 31 januari 2020, vinden er door het hele land bijeenkomsten plaats om nieuwe leesclubs op te richten. Zo ook in de bibliotheken van Burgh-Haamstede, Goes, Tholen en Zierikzee. Wees welkom op onderstaande data en tijden voor een van de informatiebijeenkomsten over leesclubs Nederlandse literatuur die in samenwerking met Senia worden georganiseerd.

De Week van de Leesclub is een initiatief van landelijke leescluborganisatie Senia, in samenwerking met bibliotheken, boekhandels en andere organisaties rondom lezen en leesclubs. Doel is het samen lezen en praten over literatuur te bevorderen: In een leesclub lees je meer, en ontmoet je gelijkgestemden! Meer informatie over de werkwijze van de leesgroepen is te vinden op www.senia.nl.

De bijeenkomsten voor de oprichting van nieuwe leesclubs vinden plaats in:

• Bibliotheek Burg-Haamstede, dinsdag 28 januari, 10:30 uur aan de Julianastraat 22;
  • Bibliotheek Goes, maandag 27 januari, 14:00 uur aan de Oostwal 34;
  • Bibliotheek Tholen, woensdag 29 januari, 10:30 uur aan Hof van Tholen 2;
  • Bibliotheek Zierikzee, maandag 27 januari, 18:30 uur aan het Hatfieldpark 1.

Wilt je één van de bijeenkomsten bezoeken, dan ben je geheel vrijblijvend van harte welkom.
Aanmelden is niet nodig.