Spannende Boeken Weken in de bieb

Gepubliceerd op: 28 mei 2019 13:00

Zomer! Zon, warmte, heerlijke lange dagen aan het strand, in de tuin of op je droom-bestemming. Eindelijk alle tijd om lekker te lezen. Je vakantie begint met boeken! Dit jaar staan de Spannende Boeken Weken, van 1 t/m 21 juni, in het teken van Zomerlezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Je vakantie begint met (e)boeken! En dus is de Bibliotheek de eerste bestemming om een flinke stapel thrillers mee te nemen. Die extra bagagekosten neem je dan maar voor lief! Geen zin om te sjouwen? Lees een ebook!

Spannende boeken bij elkaar

‘Ik ga op vakantie en ik neem mee…’ Een spannend boek natuurlijk. Lekker ontspannen met een thriller bij het zwembad, op het strand of met een spannend boek op de camping. Natuurlijk zetten we de spannende boeken uit onze collectie extra in de schijnwerpers in deze periode.

In de volgende vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde zijn de spannende (vakantie) boeken handig bij elkaar op een tafel gepresenteerd tijdens de Spannende Boeken Weken:

• Kruiningen
  • Zierikzee