Spannende Boeken Weken in de bieb

Gepubliceerd op: 25 mei 2018 13:38

Dit jaar staan de Spannende Boeken Weken in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Je vakantie begint met (e)boeken! En dus is de Bibliotheek de eerste bestemming om een flinke stapel thrillers mee te nemen. Die extra bagagekosten neem je dan maar voor lief! Geen zin om te sjouwen? Lees een ebook!

Spannende E-book tips op Facebook van 6 t/m 24 juni

Het boek is onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die begint al thuis, bij het uitzoeken van de bestemming en natuurlijk de boeken die je daar wilt lezen! Geen zin om te sjouwen? Dagelijks plaatsen wij op onze Facebook pagina een spannende E-book tip tijdens spannende boeken weken (6 t/m 24 juni).

Bovendien worden in de meeste vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde spannende (vakantie) boeken handig bij elkaar op een tafel gepresenteerd tijdens de Spannende Boeken Weken.

Win een reischeque

Laat heel Nederland weten welk boek je waar aan het lezen bent met de hashtag #Vakantielezen op Instagram. Met deze actie kunnen vakantielezers kans maken op een TUI reischeque t.w.v. € 1000,-.