Spannende Boeken Weken in de Bieb

Gepubliceerd op: 2 juni 2017 13:54

Lees mee van 9 tot en met 25 juni tijdens de Spannende Boeken Weken. Het thema is Je vakantie begint met boeken, lekker ontspannen met een thriller bij het zwembad of een bloedstollend verhaal op de camping. In een aantal vestigingen van de Bibliotheek Oosterschelde worden de thrillers handig bij elkaar op een tafel gepresenteerd.

Spannende boeken
Niet bang aangelegd? Dan zijn spannende boeken zeker de moeite waard. Verdrink in Scandinavische thrillers of zoek het dichter bij huis met de spannende verhalen van Saskia Noort, Simone van der Vlugt of Thomas Ross. Natuurlijk heeft de Bibliotheek Oosterschelde ook de klassiekers, zoals die van Stephen King en Patricia Highsmith. Crime, horror of detective, deze boeken geven de lezer gegarandeerd rillingen en denkwerk om mysteries op te lossen. De vestigingen die hiervoor een speciale tafel hebben ingericht zijn:

Heinkenszand, 's-Gravenpolder, Kapelle, Wemeldinge, Sint Annaland, Kruiningen, Zierikzee, Bruinisse en Burg Haamstede.
Leden van de Bibliotheek hebben bovendien een grote keuze uit spannende e-books.

Op zoek naar leestips en inspiratie? Vraag het onze medewerkers. Zij staan klaar met een persoonlijk advies.

Schrijfwedstrijd
De Bibliotheken organiseren in samenwerking met het Algemeen Dagblad bovendien een schrijfwedstrijd: schrijf een spannend vakantieverhaal van maximaal 750 woorden. Auteur en juryvoorzitter Simon de Waal kiest het winnende verhaal. Deze wordt gepubliceerd in AD Magazine en & Magazine en de winnaar krijgt ook een mini-masterclass thrillerschrijven van Simon de Waal. Insturen kan vanaf 3 juni via de website www.spannendeboekenweken.nl