Maak iemand ook lid van de bieb en ontvang allebei twee kado's!

Gepubliceerd op: 16 april 2018 08:00

Het enige wat je hoeft te doen is buren, familieleden, vrienden of kennissen ook lid maken van de Bibliotheek Oosterschelde. Dan ontvangen jullie allebei een Zeeuwse mok met Zeeuwse bonbons én een tegoedbon t.w.v. €10 voor een activiteit naar keuze uit onze agenda.

Hoe werkt het?

Om in aanmerking te komen voor de cadeaus, kiest het nieuwe lid voor een Basispas of een Sterpas waarmee je onbeperkt materialen kunt lenen. Lid worden kan online of bij de balie van een Bibliotheek bij jou in de buurt. Bij het eerstvolgende bezoek aan de Bibliotheek ontvang je deze cadeaus. Bestaande leden mogen onbeperkt leden werven!

Lid zijn loont!

• Met een basispas, leen je voor slechts € 3,80 per maand. Hiermee kun je lenen, reserveren en inleveren in alle bibliotheken in Zeeland.
  • Leen cd's, dvd's, tijdschriften, e-books en (luister)boeken.
  • Leden krijgen gratis (online) cursussen aangeboden
  • En korting op uitjes in Zeeland en op de activiteiten van alle Zeeuwse Bibliotheken.
  • Reserveren én verlengen kan in de Bibliotheek, online of via onze Zeeuwse Bibliotheken-app
  • Boeken worden gratis thuis bezorgd als je niet mobiel bent.
  • De Bibliotheek is een ideale werk- of studieplek met gratis internet.

Word lid tijdens onze actieperiode van 16 april t/m 16 juni en ontvang een Zeeuwse geschenkset en een tegoedbon!