Mogelijkheden Bieb in de buurt punten Tholen

Gepubliceerd op: 2 juni 2020 15:32

In Bieb in de buurt Tholen wordt voor leden de Afhaalbieb gestart.
Momenteel staan er geen boekenkasten in het atrium. Wel kunnen er materialen gereserveerd worden via de website van de Bibliotheek www.bibliotheekoosterschelde.nl. Deze materialen kunnen op vaste momenten worden afgehaald op maandag, woensdag of vrijdag van 10.00-11.00 uur en op woensdag van 14.00-15.00 uur. Ook kunnen er op deze momenten materialen worden ingeleverd. Voor niet-leden is het mogelijk om een verrassingstas met Bieb in de buurt boeken klaar te laten zetten. Deze tas kan, indien met voorkeur voor genre, besteld worden via bidbtholen@bibliotheekoosterschelde.nl.

Bieb in de buurt Oud-Vossemeer zal openen met beperkte openingstijden (dinsdag 15.00-16:30 uur en donderdag 19.00-20.00 uur).

Bieb in de buurt Sint-Maartensdijk gaat nog niet open, maar gereserveerde boeken zullen aan huis bezorgd worden. Reserveren kan dus weer voor deze locatie.

In Bibliotheek Sint-Annaland kunnen er materialen geleend en ingeleverd worden. De openingstijden zijn beperkt namelijk maandag en donderdag 15.15-17.15 uur en maandagavond 18.00-20.00 uur.

De Bieb in de buurt punten Anna-Jacobapolder, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Philipsland en Stavenisse zullen voorlopig gesloten blijven. Vragen? Stuur dan een mail naar bidbtholen@bibliotheekoosterschelde.nl.

Gelukkig blijft de digitale Bibliotheek open met ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de online Bibliotheek. Of probeer eens een luisterboek: download de gratis LuisterBieb-app met ruim 3.700 luisterboeken voor alle leeftijden (ook peuters en kleuters). Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.