ALLE VESTIGINGEN GESLOTEN MAAR AFHAALSERVICE IS MOGELIJK. LET OP: AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn gesloten. Wel blijft het mogelijk om materialen in te leveren en gereserveerde materialen af te halen via onze Afhaalservice met aangepaste openingstijden. Leners die de Bibliotheek niet willen of kunnen bezoeken, kunnen e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek.

Lever je uitgeleende materialen in

Gepubliceerd op: 18 januari 2021 12:59

Door de verlengde lockdown is de Bibliotheek beperkt open, maar gelukkig hebben we de Afhaalservice. Zo overbruggen we de periode tot we weer volledig open kunnen. Maar natuurlijk is het fijn als alle uitgeleende boeken en andere materialen weer op tijd ingeleverd worden. Zo kunnen deze weer door andere leners gereserveerd en gelezen worden.

Je kunt in veel vestigingen terecht om je materialen in te leveren en reserveringen op te halen. Omdat het niet voor iedereen mogelijk is om de uitgeleende materialen (op tijd) in te leveren heeft de Bibliotheek besloten om tot 1 maart geen telaatgeld te rekenen. Maar natuurlijk is het fijn als alle uitgeleende boeken en andere materialen weer op tijd ingeleverd worden. Zo kunnen deze weer door andere leners gereserveerd en gelezen worden.

Kun je niet zelf naar de Bibliotheek komen, vanwege fysieke beperkingen? Dan komen onze vrijwillige medewerkers de uitgeleende materialen graag ophalen bij je thuis om deze in te leveren in de Bibliotheek. Ook gereserveerde materialen komen ze bij je langsbrengen. Wil je gebruik maken van deze dienst? Meld je aan door te mailen naar secretariaat@bibliotheekoosterschelde.nl. Een medewerker neemt dan contact met je op.