Ledenactie Bibliotheek Goes groot succes!

Gepubliceerd op: 31 december 2021 09:57

Ter ere van de opening maakten leden van Bibliotheek Goes kans op een Kobo e-reader. De 10 winnaars hebben hun prijs ondertussen allemaal opgehaald. Wij wensen ze er veel plezier mee!

De ledenactie liep van 1 september tot 1 november. Nieuwe leden maakten automatisch kans en bestaande leden konden op de website een formulier invullen om mee te dingen naar de prijs. Met bijna 400 kandidaten om uit te kiezen was deze actie een groot succes!

We wilden de uitreiking van de prijzen groots aanpakken, maar helaas gooide Corona roet in het eten. Daarom hebben de winnaars de e-readers in Bibliotheek Goes op kunnen halen onder openingstijden. Onze medewerkers hebben ze een warm onthaal gegeven en hun prijs mee gegeven.