Goes Kinderstad in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 11 augustus 2017 12:49

Kom naar de Bibliotheek tijdens Goes Kinderstad! Speciale workshop voor kinderen: Hoe maak je van een verhaal een boek?

Tijdens Goes Kinderstad op zaterdag 26 augustus brengt kinderboekenschrijfster en illustrator Isabel van Duijne een bezoek aan de Bibliotheek. Ze geeft op deze dag twee actieve workshops speciaal voor kinderen.

Doe mee en denk mee met schijfster en illustrator Isabel van Duijne. Tijdens de workshop neemt ze je mee in de wonderlijke wereld van het bedenken van verhalen.

Tekeningen
Een mooi verhaal bedenken is al moeilijk, maar hoe maak je er dan ook nog een boek van? Isabel weet precies hoe dat moet; gelukkig kan ze ook prachtig tekenen. Want tekeningen horen natuurlijk bij een goed verhaal.
Aan de slag
Tijdens de workshop vertelt ze over het bedenken van de verhalen en het maken van de tekeningen. Natuurlijk laat ze ook zien hoe je dat doet; een mooie tekening bij een verhaal maken. Samen gaan jullie aan de slag met de verhalen én met de tekeningen. En na de workshop weet jij hoe je van een verhaal een boek kunt maken!
Gratis
Meedoen aan deze creatieve workshop? Kom naar de Bibliotheek tijdens Goes Kinderstad op 26 augustus.

Er worden twee workshops georganiseerd: om 11.00 uur en om 13.00 uur. De workshops zijn bedoeld voor kinderen van 4-8 jaar. Ouders zijn ook van harte welkom. Toegang gratis.
Locatie: Bibliotheek Goes, Oostwal 34