De online Bibliotheek blijft altijd open!

Gepubliceerd op: 17 maart 2020 11:05

Gelukkig kun je digitaal doorlezen met de ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de online Bibliotheek. Of probeer eens een luisterboek: download de LuisterBieb-app met ruim 3.700 luisterboeken voor alle leeftijden (ook peuters en kleuters). We hebben tijdelijk een extra reeks mooie luisterboeken aan de app toegevoegd. Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Voor alle leeftijden:

• Leden kunnen digitaal doorlezen met de ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de online Bibliotheek.
  • Luisterboeken (voor alle leeftijden) zijn beschikbaar in de LuisterBieb-app, waar we tijdelijk een extra reeks mooie gratis (!) luisterboeken aan hebben toegevoegd. Iedereen, lid of geen lid, kan hier gebruik van maken.
  • Onze diensten Delpher en DBNL, waar ook veel (kinder)boeken te vinden zijn, blijven ook beschikbaar.

Voor kinderen:

• Op jeugdbibliotheek.nl staan nog meer leuke tips voor kinderen: inspiratie voor leuke boeken en allerlei informatie voor spreekbeurten en werkstukken.
  • Voor kinderen die lezen lastig vinden, bijvoorbeeld bij dyslexie en beginnende lezers, is er karaokelezen (luisteren met ondertitels) via yoleo.nl.
  • Voor de allerjongsten hebben we naast luisterboeken ook leuke voorleesfilmpjes via deze link op jeugdbibliotheek.nl.
  • Nu de kinderen thuis en veel online zijn, is dit een ideaal moment voor de DataDetox Game en de quiz veilig internetten, ook via de jeugdbibliotheek.
  • Nieuwsbrief met leuke tips voor thuis zoals programmeren, voorlezen, podcasts en nog veel meer!

Oefenen voor theorie-examen: