Let op: Wij werken met aangepaste openingstijden. Het dragen van een mondkapje en 1,5 meter afstand houden zijn verplicht.

Bibliotheek Goes opent 1 september

Gepubliceerd op: 24 augustus 2021 14:33

De Bibliotheek Goes is verhuisd en opent 1 september haar deuren aan het Kolveniershof 106. De nieuwe Bibliotheek wordt een echte ontmoetingsplaats. Naast het lenen van een goed boek, kunnen bezoekers elkaar hier ontmoeten om idee├źn met elkaar uit te wisselen, voor een praatje en een bakje koffie of voor het lezen van een tijdschrift of krant. Ook is er voldoende ruimte voor verschillende activiteiten. Je vindt er o.a. een podium, een werkplaats, een cursusruimte en een horecagedeelte. Kortom een inspirerende plek voor alle inwoners van Goes en omstreken.

Ledenactie
Speciaal voor de opening van de nieuwe Bibliotheek in Goes, is er vanaf 1 september tot 1 november 2021 een ledenactie voor inwoners van Goes. Met deze actie maken zowel nieuwe - als bestaande leden kans op een Kobo HD e-reader.

Openingsfeest zaterdag 25 september
Op zaterdag 25 september vieren wij de opening van onze nieuwe Bibliotheek Goes met een veelzijdig openingsfeest met onder andere optredens van bekende (Zeeuwse) artiesten, een lunchconcert door leerlingen van de Muziekschool, een escaperoom, diverse voorleesmomentjes en rondleidingen. Houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws rondom het openingsfeest (mits mogelijk met de dan geldende maatregelen).