Cursus maand november

Gepubliceerd op: 27 oktober 2017 11:08

Ga naar de cursus

Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. In novemberis het de cursus: Digitale veiligheid: daar zorg je zelf voor!

Cybercrime of informatielekken. Iedereen die online gaat kan ermee te maken krijgen. Of het nu priv├ę of zakelijk is. En dat wil je niet. Hoe zorg je dat je zo min mogelijk gevaar loopt? Deze cursus van de maand november biedt je praktische tips en trucs om je digitale veiligheid te verbeteren. En je te wapenen tegen gevaren die online werken met zich meebrengt.

Hoe werkt het?
Er zijn in totaal 30 cursussen in de categorie├źn Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. Bekijk de cursussen. Met een geldig Bibliotheeklidmaatschap kan je twee cursussen kiezen. Je volgt de cursus van je keuze waar je maar wilt in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Log in met je pasnummer of gebruik je inlog voor het e-book platform van de Bibliotheek. Meer informatie over inloggen.

Waarom cursussen van de Bibliotheek?
Met het aanbieden van online cursussen wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. Daarnaast wil de Bibliotheek een (online) plaats bieden voor een ieder die wil ontspannen en die een moment van rust zoekt om informatie in wat voor vorm dan ook tot zich te nemen.