Cursus maand oktober: De meest voorkomende taalfouten te lijf

Gepubliceerd op: 29 september 2017 12:08

Ga naar de cursus

Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. In oktober is het de cursus: De meest voorkomende taalfouten te lijf.

Taalfouten maken is nooit leuk. Of je nu een e-mail aan je vader schrijft of een rapport voor je werk. Wil je voorgoed afscheid nemen van die vervelende d/t-fouten? En hoe zit het ook alweer met 'als' en 'dan'? Wanneer gebruiken we 'hen' en wanneer 'hun'? Met praktische tips en handige ezelsbruggetjes gaan we in dit webinar de meest voorkomende fouten te lijf.

Hoe werkt het?
Er zijn in totaal 30 cursussen in de categorie├źn Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. Bekijk de cursussen. Met een geldig Bibliotheeklidmaatschap kan je twee cursussen kiezen. Je volgt de cursus van je keuze waar je maar wilt in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Log in met je pasnummer of gebruik je inlog voor het e-book platform van de Bibliotheek. Meer informatie over inloggen.

Waarom cursussen van de Bibliotheek?
Met het aanbieden van online cursussen wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. Daarnaast wil de Bibliotheek een (online) plaats bieden voor een ieder die wil ontspannen en die een moment van rust zoekt om informatie in wat voor vorm dan ook tot zich te nemen.