Cursus van de maand september: Pesten op de werkvloer

Gepubliceerd op: 4 september 2017 12:08

Ga naar de cursus

Als lid van een van de Zeeuwse Bibliotheken kun je een jaar lang gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om wegwijs te worden in een computerprogramma of meer te weten over gezondheid en opvoeding. Als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau. In augustus is het de cursus: De balans tussen werk & thuis.

Word je gepest op het werk of is een vriend of collega slachtoffer? Pestgedrag op de werkvloer komt veel voor. Om hoeveel slachtoffers gaat het? Wat zijn de verschillende vormen van pestgedrag? Wat kun je doen als slachtoffer of collega? Deze cursus van de maand geeft je de informatie die je nodig hebt én biedt stof tot nadenken over een veelvoorkomend probleem. Ontdek hoe je het beste met pesten tijdens het werk kunt omgaan.

Hoe werkt het?
Er zijn in totaal 30 cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. Bekijk de cursussen. Met een geldig Bibliotheeklidmaatschap kan je twee cursussen kiezen. Je volgt de cursus van je keuze waar je maar wilt in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Log in met je pasnummer of gebruik je inlog voor het e-book platform van de Bibliotheek. Meer informatie over inloggen.

Waarom cursussen van de Bibliotheek?
Met het aanbieden van online cursussen wil de Bibliotheek een bijdrage leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen. De Bibliotheek stelt zich ten doel dat iedereen volwaardig en zelfstandig aan de samenleving kan deelnemen. Daarnaast wil de Bibliotheek een (online) plaats bieden voor een ieder die wil ontspannen en die een moment van rust zoekt om informatie in wat voor vorm dan ook tot zich te nemen.