Cursus van de maand

Gepubliceerd op: 30 november 2018 11:05

cursus van de maand

De cursus van de maand december: Even snel je telefoon pakken en een kiekje maken. We doen het dagelijks. Maar wist je dat je met je smartphone ook echt professionele foto’s kunt maken? Een goede smartphonefoto is gemaakt op basis van kleur, licht, compositie en een klein beetje creativiteit. In deze cursus leer je op een andere manier naar de mensen en objecten om je heen kijken, om uiteindelijk het perfecte plaatje te schieten.

Is er nog meer keuze en hoe werkt het?

Toppers uit het cursusaanbod van vorig jaar zijn ook nu nog te vinden op onlinebibliotheek.nl. Bijvoorbeeld digitale fotografie, blind en snel typen, breinleren en een mooi aanbod van populaire vreemde talen. Nieuw in het aanbod zijn de meer uitgebreide taalcursussen Engels, Frans, Duits en Italiaans. Wat exotischer kan ook: denk aan een introductiecursus Chinees, Papiaments of Turks. Daarnaast is er een reeks cursussen op het gebied van gezondheid zoals stress, slapen en voeding. Of leer de fijne kneepjes van Word en PowerPoint. Kortom, een mooie aanvulling op het lidmaatschap van de Bibliotheek!

Met een geldig Bibliotheeklidmaatschap kan je twee cursussen kiezen. Je volgt de cursus van je keuze waar je maar wilt in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Log in met je pasnummer of gebruik je inlog voor het e-book platform van de Bibliotheek. Meer informatie over inloggen.