Corona update

Gepubliceerd op: 24 september 2021 13:26

Alle locaties van Bibliotheek Oosterschelde blijven vanaf 25 september toegankelijk voor iedereen zonder coronatoegangsbewijs. Wel vragen we iedereen het advies om afstand te houden in acht te nemen. Verder blijven de basisregels van kracht zoals hoesten en niezen in de elleboog en thuisblijven bij klachten.

Activiteiten
Bij bijzondere activiteiten die niet onder de reguliere Bibliotheek exploitatie horen, kan het voorkomen dat een coronatoegangsbewijs noodzakelijk is. Mocht dit het geval zijn zal dit duidelijk vermeld worden bij de activiteit in de agenda. Mocht je jezelf al opgegeven hebben voor een activiteit en gelden hiervoor aangepaste maatregelen dan ontvang je een bericht van de organiserende Bibliotheek.

Horeca Bibliotheek Goes
Voor het gebruik van de horeca faciliteiten in onze locatie Goes, moeten we wel een coronatoegangsbewijs vragen. De Bibliotheek zelf is vrij toegankelijk.

Coronatoegangsbewijs
Je bent van harte welkom om met vragen hierover langs te komen in één van onze vestigingen of tijdens onze IDO spreekuren in locaties Goes of Zierikzee.
Of kijk voor meer informatie, hulp en/of ondersteuning aangaande het coronatoegangsbewijs op onze Coronapagina