Corona update

Gepubliceerd op: 16 oktober 2020 10:00

Corona regels voor alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde:

Onze vestigingen blijven geopend volgens reguliere openingstijden voor het uitlenen en inleveren van boeken.

Bij binnenkomst wordt de bezoeker gevraagd:

• de handen te ontsmetten met de aanwezige ontsmettingsspray;
  • een mandje te gebruiken;
  • de bij de vestiging geldende regels in acht te nemen.

Mondkapje

Onze medewerkers dragen een mondkapje of een gezichtsscherm als ze door onze publieke ruimtes lopen.

Wij stellen het op prijs als bezoekers vanaf 13 jaar en ouder ook een mondkapje dragen tijdens het rondlopen in onze publieke ruimtes.

Beperkt gebruikt van internet en leestafels

De bibliotheek is een doorstroomlocatie en het aantal bezoekers is beperkt. Daardoor moeten we werken met een tijdslot van max. 30 minuten voor het gebruik van internet of de leestafel. Registreer je eerst als je hier gebruikt van wilt maken, nadat je
een mandje (of ander toegangsitem) hebt gekregen bij de ingang.

Registratie

Voor de activiteiten op onze verschillende locaties en het gebruik van internet of leestafel, moeten deelnemers vanaf 13 jaar en ouder zich registeren. Het gaat om de volgende gegevens:

• volledige naam
  • datum en tijd
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • toestemming

De gegevens kunnen alleen door de regionale GGD worden opgevraagd bij de bibliotheek en deze worden na 10 werkdagen vernietigd.

Activiteiten

Bijna alle activiteiten kunnen doorgaan en zijn volledig coronaproof georganiseerd volgens de laatst geldende richtlijnen. Mocht je aangemeld zijn voor een activiteit en verandert er iets, dan nemen wij contact op.

Heb je vragen over bovenstaande bericht, kun je contact opnemen met de klantenservice.