Let op: Wij werken met aangepaste openingstijden. Het dragen van een mondkapje en 1,5 meter afstand houden zijn verplicht.

Corona update november

Gepubliceerd op: 29 november 2021 11:45

Naar aanleiding van verscherpte Coronamaatregelen, hanteren wij voor onze vestigingen en bibliobussen de volgende maatregelen:

• Onze vestigingen en bibliobussen sluiten om 17.00 uur;
  • Het dragen van een mondkapje voor bezoekers van 13 jaar en ouder;
  • Houd 1,5 meter afstand.

Activiteiten
Activiteiten zullen indien mogelijk digitaal plaats vinden of de activiteiten worden tot die tijd geannuleerd. Deelnemers krijgen hierover bericht.

Bibliobussen
In de gemeente Schouwen-Duiveland rijden ’s avonds geen bibliobussen. Wel zullen reserveringen worden thuisbezorgd voor inwoners van de kernen die dan niet worden bezocht. Hierover wordt apart gecommuniceerd.

Horeca Bibliotheek Goes
Voor het gebruik van de horeca faciliteiten in onze locatie Goes, wordt er een coronatoegangsbewijs gevraagd. De horeca is tot 17.00 uur toegankelijk tijdens openingstijden van de Bibliotheek Goes. De Bibliotheek zelf is vrij toegankelijk.