Baby- & peuterbieb: lezen met jonge kinderen op het consultatiebureau én in de bieb

Gepubliceerd op: 26 augustus 2019 10:06

Sinds januari 2019 werken Bibliotheek Oosterschelde en de Borselse consultatiebureaus nauwer samen. Daarom kun je een BoekStartcoach van de Bibliotheek regelmatig tegenkomen op het consultatiebureau in Heinkenszand, 's-Gravenpolder en Ovezande. De BoekStartcoach staat voor je klaar om vragen te beantwoorden en je praktische tips te geven over voorlezen en passende boekjes bij elke leeftijd.

Baby- & peuterbieb

Maar kom ook eens langs in de Bibliotheek. Heb je vragen over de taal-/leesontwikkeling van je kindje of ben je op zoek naar leuke boekentips en passende boekjes voor je kindje? Broertjes en zusjes zijn ook welkom. Aanmelden hiervoor is niet nodig:

• twee keer in de maand in de Bibliotheek in Heinkenszand 13.00 - 15.00 uur (niet in de schoolvakanties).

Kijk voor onze exacte data in de agenda.