Babybieb: lezen met baby's op het consultatiebureau én in de bieb

Gepubliceerd op: 26 augustus 2019 10:06

Sinds januari 2019 werken Bibliotheek Oosterschelde en de Borselse consultatiebureaus nauwer samen. Daarom kun je een BoekStartcoach van de Bibliotheek regelmatig tegenkomen op het consultatiebureau in Heinkenszand, 's-Gravenpolder en Ovezande. De BoekStartcoach staat voor je klaar om vragen te beantwoorden en je praktische tips te geven over voorlezen en passende boekjes bij elke leeftijd.

Babybieb

Maar kom ook eens langs in de Bibliotheek. Heb je vragen over de taal-/leesontwikkeling van je kindje of ben je op zoek naar
leuke boekentips? Broertjes en zusjes zijn ook welkom. Aanmelden hiervoor is niet nodig:

• elke eerste dinsdag van de maand in de Bibliotheek in 's-Gravenpolder en
  • elke laatste dinsdag van de maand in de Bibliotheek in Heinkenszand 14.15 - 15.45 (niet in de schoolvakanties).

Kijk voor onze exacte data in de agenda.