ALLE VESTIGINGEN GESLOTEN MAAR AFHAALSERVICE IS MOGELIJK. LET OP: AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn gesloten. Wel blijft het mogelijk om materialen in te leveren en gereserveerde materialen af te halen via onze Afhaalservice met aangepaste openingstijden. Leners die de Bibliotheek niet willen of kunnen bezoeken, kunnen e-books en luisterboeken lenen via de online Bibliotheek.

Campagne: Wat wil jij leren?

Gepubliceerd op: 14 oktober 2020 14:32

Vanaf 5 oktober is er een campagne gestart om meer mensen te bereiken die moeite hebben met lezen en schrijven. De nadruk wordt gelegd op “Wat wil je leren? Ervaringsdeskundigen doen hun verhaal en vertellen wat het TaalnetwerkZeeland voor hen heeft betekent.

In onderstaande filmpjes van onder andere het verhaal van Irene die dankzij de hulp die ze heeft gekregen van het Taalhuis in Zierikzee nu beter kan rekenen.