Bieb Oosterschelde vanaf 3 augustus weer regulier open

Gepubliceerd op: 21 juli 2020 09:28

Vanaf maandag 3 augustus gaan de vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde weer open volgens de reguliere openingstijden met 1,5 meter afstand voor volwassenen. De bezoekers kunnen weer gebruik maken van de faciliteiten zoals onder meer de leestafels met tijdschriften en kranten, toiletten en internet pc’s.

Het nieuwe normaal

Bij binnenkomst wordt de bezoeker gevraagd de handen te ontsmetten met de aanwezige ontsmettingsspray en de bij de vestiging geldende regels in acht te nemen. In september hoopt de Bibliotheek Oosterschelde de activiteiten weer op te pakken.

Bijzonderheden vestigingen; de leespunten openen na de schoolvakanties. De Bieb in de buurt Krabbendijke blijft gesloten wegens een verbouwing en de Bibliotheek Burgh-Haamstede hanteert nieuwe openingstijden.

Bibliobussen

De Biblioservicebus en de ColumBus rijden weer volgens rooster.

Telaatgelden

Heb je nog uitleningen op je Bibliotheekpas geregistreerd staan? Je mag alle geleende materialen tot 1 augustus gratis inleveren. Tot 1 augustus rekenen we geen telaatgeld. Kom je na die tijd en ben je laat, dan geldt dat je weer € 0,10 per dag telaatgeld per geleend item moet betalen.

Graag tot ziens in de Bibliotheek!