Bibliotheek Zierikzee houdt extra Open avond

Gepubliceerd op: 24 januari 2023 12:07

Bibliotheek Zierikzee houdt dinsdagavond 31 januari van 17.00-21.00 uur een extra openstelling. Iedereen die kennis wil maken met de vernieuwde Bibliotheek aan het Hatfieldpark is van harte welkom om een kijkje te nemen. Op deze Open avond geldt een speciale kennismakingsactie waarbij je 50% korting krijgt op een basis abonnement.

Open avond
Op vrijdag 14 oktober 2022 is er al een open dag geweest in de Bibliotheek Zierikzee. Wie toen niet in de gelegenheid was om langs te komen, krijgt nu een herkansing. De Open avond van de Bibliotheek sluit aan bij het Open Huis van het naastgelegen Pieter Zeeman Lyceum. Scholieren en hun ouders krijgen die avond een rondleiding door de school en de Bibliotheek. De samenwerking met PZL is uniek te noemen, aldus Raquel Bueno: ''Leerlingen zijn altijd welkom om gebruik te maken van werk- en studieplekken, internetcomputers, de jongerenhoek of de print- en kopieermachine''.

Je hoeft geen lid te zijn om gebruik te maken van de faciliteiten in de Bibliotheek. Bezoekers kunnen rustig een krant of tijdschrift komen lezen, een cursus volgen of een gesprekje met andere mensen voeren met desgewenst een kopje koffie of thee. De extra Open avond biedt de kans Bibliotheek Zierikzee eens echt te leren kennen.