Vestigingen Bibliotheek Oosterschelde tijdelijk gesloten

Gepubliceerd op: 16 maart 2020 09:59

Alle vestigingen van Bibliotheek Oosterschelde zijn tijdelijk gesloten. Nadat we u vrijdag informeerden over het annuleren van alle activiteiten en sluiting van een aantal vestigingen, is de situatie gewijzigd. We vinden het belangrijk om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen ten behoeve van uw en onze gezondheid. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze bibliotheken te sluiten vanaf 16 maart t/m 6 april. Dit heeft gevolgen voor het inleveren van materialen, reserveringen en de activiteiten in de bibliotheken. Daarnaast worden al onze activiteiten tot 1 juni geannuleerd.

Het spijt ons zeer dat we deze maatregelen moeten nemen. We kijken er naar uit om u binnenkort weer te kunnen begroeten. In de tussentijd wijzen we u graag op ons online aanbod verderop in deze mail.

Wat betekent dit voor onze dienstverlening:

• Inleveren

U kunt uw boeken thuis houden. Uiteraard brengen we geen telaatgeld in rekening.

• Uitlenen

De uitleentermijn van materialen wordt voor iedereen automatisch verlengd met 6 weken. Als u vanaf nu materialen verlengt, is de leentermijn 6 weken.

• Reserveringen

Uw reserveringen kunt u op dit moment niet ophalen, maar ze blijven voor u klaar staan.

• Activiteiten

Alle activiteiten t/m 1 juni zijn afgelast. Heeft u een kaartje gekocht via onze site, dan storten wij dit bedrag automatisch terug. Heeft u via een andere weg een kaartje gekocht, neem dan als de vestigingen weer open zijn, contact op met de medewerkers van de bibliotheekvestiging waar de activiteit zou plaatsvinden.

• Bibliobussen

De bibliobussen rijden niet.

• Lid worden: Dit is online nog steeds mogelijk, klik HIER

Wilt u blijven lezen en luisteren dan zijn e-books en luisterboeken een goed alternatief! De online Bibliotheek heeft speciaal nu nieuwe titels aan de luisterboeken toegevoegd.

• Informatie

Voor vragen kunt u op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij:secretariaat@bibliotheekoosterschelde.nl of bel 0113-562 626.

We houden u op de hoogte via onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl/corona